קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסופרבול
מגזין

סיידר תפוחים עם רוטב טבילה חמאה-בורבון

סיידר תפוחים עם רוטב טבילה חמאה-בורבון
סיידר תפוחים עם רוטב טבילה חמאה-בורבון עשוי להיות מה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 554 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קינמון טחון, סוכר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו סיידר תפוחים עם רוטב חמאה-רום קרמל, תפוח מקורמל + גבינת צ'דר בייגלה רך עם רוטב תפוחים, ו תפוחים תפוחים תפוחים חורי סופגנייה עם רוטב רום חמאה חם טובל (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לרוטב הטבילה: כי הקרמל לוקח קצת זמן לבשל, להתחיל על ידי הצבת הסוכר במחבת גדולה, כבדה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
קרמלקרמל
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מחממים את הסוכר על חום בינוני, ערבוב עם מזלג עד שהוא מתחיל להמיס. ברגע שהוא נמס, להפסיק ערבוב. מבשלים את הרוטב, נותן את המחבת מערבולת מדי פעם, כך הסוכר נמס באופן שווה. מבשלים עד שהוא ענבר כהה בצבע, ולאחר מכן להסיר מן החום. לפקוח עין על הסוכר כי זה יכול ללכת ענבר כהה לשרוף כהרף עין. שים כפפת תנור על היד שבה תשתמש כדי לערבב את החומרים ולעמוד אחורה כדי למנוע התזה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
כפפת תנורכפפת תנור
מחבתמחבת
4
באמצעות כף עץ, מערבבים בחמאה, 2 כפות מים, בורבון, חומץ ומלח ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב לשלב את כל החומרים וגירוד כל הקרמל מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בורבוןבורבון
קרמלקרמל
חומץחומץ
חמאהחמאה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
5
מוסיפים את הקרם, מביאים לרתיחה ומאפשרים לבשל במשך 1 עד 2 דקות, ערבוב, ולאחר מכן להסיר מהחום. אפשר להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
6
עבור beignets: הגדר את מתלה התנור באמצע התנור לחמם מראש את התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מחממים את השמן בסיר בינוני עם תחתית כבדה מעל חום בינוני עד 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
בקערה קטנה, להכות את הביצה עם מזלג, מערבבים את סיידר מוגז 1 כף שמן עד נחמד קצף. הערה של קוק: ודא שאתה משתמש סיידר מוגז-זה עושה את הבלילה קל יותר fluffier.
מרכיבים שתצטרך
סיידרסיידר
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
בקערה גדולה ורדודה, מערבבים יחד את קמח 1 1/4 כוסות וקינמון אם משתמשים. הפוך באר במרכז הקמח (דומה לאופן שבו היית עושה אם היית עושה פסטה).
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
יוצקים את תערובת סיידר למרכז הבאר. מערבבים בתנועה מעגלית, עם המזלג גורר לאט ושילוב הקמח. מערבבים עד צורות הבלילה גבשושי.
מרכיבים שתצטרך
סיידרסיידר
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
11
שים את הקמח 1/2 כוס הנותרים בצלחת או במחבת. עבודה בקבוצות של 3, לדלות את טבעות התפוח בקמח, לנער את העודף, ולאחר מכן לטבול את הבלילה למעיל, לתת את טפטוף עודף. בזהירות להחליק את הטבעות לתוך שמן חם ומטגנים, בעדינות מתהפך פעם אחת עם כפית מחוררת, עד חום זהוב משני הצדדים, על 2 דקות סך לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מחבתמחבת
12
להניח את beignets על צלחת נייר מצופה מגבת כדי לנקז את השמן העודף.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
13
מעבירים לסדין עוגיות וחמים בתנור. להחזיר את השמן ל 375 מעלות F בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
14
ממש לפני ההגשה, אבק את הסיכות החמות בסוכר ממתקים. ודא רוטב חמאה בורבון טבילה חם, ואז טפטוף מעל ומגישים יותר בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
רוטב טבילהרוטב טבילה
בורבוןבורבון
חמאהחמאה