סינטה ברוטב פטריות
בשר עם רוטב פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 98 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטריות, סטייק בקר, שמן קנולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו סטייק סינטה עם רוטב מרסלה פטריות, נתח בשר טחון ברוטב פטריות שמנת, ו פלפל קרוסט Sirloin העליון עם רוטב שמנת פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450°. לשפשף סטייק עם פלפל. במחבת כבדה, שמן חום מעל חום בינוני-גבוה. סטייק חום משני הצדדים.
העברה לתנור; צלי 4 דקות או עד הבשר מגיע doneness הרצוי (עבור בינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°).
הסר סטייק מחבת; אוהל עם נייר כסף.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
מוסיפים פטריות לאותו מחבת; מבשלים ומערבבים על חום בינוני-גבוה עד חום זהוב.
מוסיפים מרק ויין, ערבוב כדי לשחרר חתיכות משחימים מחבת. מביאים לרתיחה; לבשל עד הנוזל מצטמצם בחצי. פרוסה דק סטייק; לשרת עם רוטב פטריות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו]()
כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו
פטל אדום יפה, דובדבן שחור וניחוחות תבלינים. מלא ועגול עם שזיף, דומדמניות אדומות, אוכמניות, וטעמים עלה דפנה. הטאנינים הרכים נותנים ליין הזה חלקות קטיפתית וגימור השוקולד פשוט נמשך ונמשך.