סינטה הוגי
פילה הוגי דורש על 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. לכו לחנות והרימו מדליוני פילה בקר עבים, מלח ופלפל גרוס, לחמניות חיטה דבש ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. עם כפית ציון 32%, המנה הזו די גרועה. נסו תבשיל הוגי, גן חזיר הוגי, ו הוגי אופים (מתכונים דומים).
הוראות
לבצל: במחבת מטגנת על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את השמן ומניחים להתחמם. לאחר המחבת מחוממת, מוסיפים את הבצל ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שקוף מעט, תוך ערבוב לאורך, 3 עד 4 דקות. החזק חם.
ללחמניות: חמאה את הלחמניות. במחבת מטגן או על גריל, מניחים את הלחמניות ומבשלים עד להשחמה, בצד הפנימי, 2 עד 3 דקות.
מפזרים את הסטייק משני הצדדים במלח ופלפל.
מוסיפים את השמן לתבנית מטגנת על אש בינונית-גבוהה, וברגע שחוממו, מבשלים את הבקר במשך 2 דקות מכל צד.
במהלך בישול הבקר מתבלים את העגבניות במלח ופלפל וזורקים את החסה ברוטב הגבינה הכחולה. לאחר שהסטייקים התבשלו, הניחו רבע מהחסה הלבושה על לחמניה תחתונה. לאחר מכן מניחים 3 עגבניות, 3 פרוסות בקר, רבע מהבצל ומסיימים עם הלחמניה העליונה. חוזרים על הפעולה עם שאר החומרים ומגישים.