סינטה וגי Kabobs יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן וללא חלב שחיפשתם. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 31 גרם חלבון , 12 גרם שומן , ובסך הכל 386 קלוריות . 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לך בצל, פלפל, פלפל חריף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 77% , המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו אננס סינטה קבובס סינטה , טריאקי סינטה קבובס סינטה ושיש קבוב סינטה .
הוראות
1
בקערה קטנה מערבבים את תשעת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב מתוק בינוני, חתוך לחתיכות בגודל 3/4 אינץ'
2
יוצקים חצי לתוך שקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף קוביות בקר. אוטמים את השקית והופכים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהוב מתוק, חתוך לחתיכות בגודל 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
יוצקים את המרינדה הנותרת לתוך שקית ניילון גדולה נוספת הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים את הפטריות, הבצל והפלפלים. אוטמים את השקית והופכים למעיל. מקררים בשר בקר וירקות עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
4
מסננים וזורקים את המרינדה מבשר הבקר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מסננים את הירקות, שומרים את המרינדה לטיסה. על שמונה שיפודי מתכת או עץ ספוגים משחילים לסירוגין בשר בקר וירקות.
בעזרת מלקחיים עם ידיות ארוכות, מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. צולים, מכוסה, על אש בינונית או לצלות 4 אינץ' מהאש במשך 3-4 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה, הופכים ומטגנים לעתים קרובות במרינדה שמורה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם אפשרויות נהדרות לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. ה-Taittinger Brut La Francaise עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.