סינטה וגי Kabobs יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן וללא חלב שחיפשתם. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 31 גרם חלבון , 12 גרם שומן , ובסך הכל 386 קלוריות . 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לך בצל, פלפל, פלפל חריף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 77% , המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו אננס סינטה קבובס סינטה , טריאקי סינטה קבובס סינטה ושיש קבוב סינטה .
הוראות
1
בקערה קטנה מערבבים את תשעת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב מתוק בינוני, חתוך לחתיכות בגודל 3/4 אינץ'
2
יוצקים חצי לתוך שקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף קוביות בקר. אוטמים את השקית והופכים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהוב מתוק, חתוך לחתיכות בגודל 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
יוצקים את המרינדה הנותרת לתוך שקית ניילון גדולה נוספת הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים את הפטריות, הבצל והפלפלים. אוטמים את השקית והופכים למעיל. מקררים בשר בקר וירקות עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
4
מסננים וזורקים את המרינדה מבשר הבקר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מסננים את הירקות, שומרים את המרינדה לטיסה. על שמונה שיפודי מתכת או עץ ספוגים משחילים לסירוגין בשר בקר וירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
בעזרת מלקחיים עם ידיות ארוכות, מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. צולים, מכוסה, על אש בינונית או לצלות 4 אינץ' מהאש במשך 3-4 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה, הופכים ומטגנים לעתים קרובות במרינדה שמורה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם אפשרויות נהדרות לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. ה-Taittinger Brut La Francaise עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.