סיר דלעת אירי
סיר דלעת אירי נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 7 מנות. זה מנות ראשונות יש 383 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שום, אגוז מוסקט טחון, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה האירופאית הזו. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סיר גזר, Potage החורף, ו Potage ז'קלין (מתכונים דומים).
הוראות
תחצי את הדלעת ותגרדי את הזרעים ותמרחי.
במחבת גדולה, לטגן את הדלעת, כרישה, בצל ושום בשמן זית.
הוסף ציר עוף ולהביא לרתיחה.
מסננים ירקות, במקום מעבד מזון להתמזג עד חלקה.
להעביר מחית לסיר או סיר חרס; להוסיף מספיק חלב כדי להגיע עקביות חלקה.
מוסיפים את פלפל קאיין, פפריקה, פלפל טחון ואגוז מוסקט; מבשלים במשך 30 דקות ולא מאפשרים לרתיחה.