סירות קישואים שעועית פינטו
אם יש לך בערך 30 דקות לבלות במטבח, סירות קישוא שעועית פינטו עשויות להיות מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו מדהים לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה עיקרית זו מכילה 368 קלוריות , 18 גרם חלבון ו -12 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 29% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו שמן זית, כמון טחון, מים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 77% . הציון הזה מוצק. נסו סירות פיצה קישואים , סירות קישואים ממולאות טבעוניות , ולילה טאקו קשה תוצרת בית עם קרניטות ושעועית פינטו (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הקישואים לשניים לאורך. שולפים את העיסה ומשאירים 3/8 אינץ'. פָּגָז. קוצצים עיסת ומניחים בצד. בתנור הולנדי מביאים לרתיחה מים ומלח.
מוסיפים קליפות קישואים; מבשלים 5-8 דקות או עד שהם רכים.
במחבת גדולה מטגנים את עיסת הבצל והקישואים בשמן עד שהם רכים. מערבבים פנימה את השעועית, התירס, רוטב העגבניות, רוטב הצ'ילי, הכוסברה והכמון. מבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות או עד שהם מתחממים.
מפזרים גבינה; מכסים ומבשלים במשך דקה אחת או עד שהגבינה נמסה. כף לתוך קליפות קישואים; מפזרים עגבנייה.