סירי נקטרינה ותות
צריך ללא גלוטן ומנת צד צמחונית lacto ovo? נקטרינה & סירי תות יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 68 גרם של שומן, וסך הכל 781 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום האם. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש גבינת מסקרפונה פוט, שקדים, תותים, וסוכר הדובדבן. נסו סירי עוגת גבינה תות, סירי עוגת גבינה תות, ו ריבס & תות מרנג סירים (מתכונים דומים).
הוראות
קו 4 x 150ml ramekin מנות עם סרט נצמד. מקציפים את mascarpone עד רך וקרימי, ולאחר מכן מערבבים בתמצית וניל, גרידת תפוזים וסוכר הדובדבן לפי הטעם. מקפלים פנימה 50 גרם/2oz של השקדים.
ב ramekins מוכן, בזהירות שכבה את תערובת הגבינה עם nectarines ותותים. רמה את צמרות צמרמורת לפחות 1hr.
כדי להפוך את הרוטב, לשים את השוקולד, שמנת וחמאה במחבת קטנה ומערבבים על חום נמוך עד מומס. אל תשאיר את המחבת כמו השוקולד יהפוך מגורען אם זה נהיה חם מדי. לאחר נמס, מערבבים ב 2 כפות של מים חמים (לא רותחים).
כדי לשרת, לרוץ סביב ramekins עם סכין חדה ואז unmould על צלחות. למעלה עם שקדים שנותרו טפטוף עם רוטב שוקולד חם.