קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

סירי שוקולד דה קרם

סירי שוקולד דה קרם
סירי שוקולד דה קרם עשויים להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 903 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך שעועית וניל, חצי וחצי, שוקולד חצי -weet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: סירי שוקולד דה קרם, סירי שוקולד דה קרם, ו סירי שוקולד דה קרם.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
3
בסיר קטן, על אש נמוכה, להביא את החלב, חצי וחצי, תמצית שקדים, זרעי וניל תרמיל וניל לרתיחה עדינה. ממיסים את השוקולד בחלק העליון של דוד כפול. בקערה גדולה, מוסיפים את הביצים, הקקאו והסוכר וקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
חצי וחציחצי וחצי
אבקת סוכר וקצפת, אופציונליאבקת סוכר וקצפת, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
נייר אורזנייר אורז
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
יוצקים את תערובת החלב המחוממת לתוך השוקולד המומס ומקציפים לשלב. מזג את תערובת הביצים לתוך תערובת השוקולד, והוסיף אותו לאט כדי למנוע את הביצים ערבול. אל תגזים. אתה רוצה את החומרים כדי להיות מעורבב אבל לא מוקצף או מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
5
יוצקים את התערובת לתוך כוסות קטנות, מילוי כמעט עד למעלה.
6
שים את הכוסות במחבת אפייה ולמלא את המחבת עם 2 סנטימטרים של מים. מכסים את החלק העליון של המחבת בנייר אלומיניום. זה ימנע את רפרפת מ יצירת עור קשה כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
7
שים את המחבת במרכז התנור ואופים עד שהפודינג מוגדר אבל עדיין קצת רופף, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
הסר את המחבת מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
בזהירות להסיר את הכוסות מהאמבט מים ולאפשר להם להתקרר במשך 30 דקות
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
10
מגישים עם מנה של קצפת או לקרר לילה, לפני ההגשה עם הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי