קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סירי שוקולד דה קרם

סירי שוקולד דה קרם
סירי שוקולד דה קרם עשויים להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 57 גרם שומן, ובסך הכל של 615 קלוריות. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.17 דולר למנה. אם יש לך חלמונים, שמנת כבדה, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה די גרוע. נסו סירי שוקולד דה קרם, סירי שוקולד דה קרם, ו סירי שוקולד דה קר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את השוקולד הקצוץ בקערה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים את השמנת והמלח עד שנשרף, ואז יוצקים על השוקולד כדי להמיס אותו.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
3
מקציפים את החלמונים עם 1/2 כוס סוכר. מזג את תערובת החלמונים בתערובת השוקולד החם ואז הניח על הכיריים על אש בינונית להסמכה קלה, עד שהיא מצפה את גב כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
יוצקים תערובת לרמקינס ואופים באמבט מים בחום של 300 מעלות למשך 30 עד 45 דקות עד שהם מוגדרים בעיקר אך מעט מטלטלים במרכז. צ ' יל מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
להגשה מקציפים את השמנת עם יתרת 1/2 כף הסוכר וקליפת התפוז. לקפוץ על הסירים דה קרם.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
6
חלופי
7
לְקַשֵׁט: אם יש לך פולי וניל שוכבים בבית שכבר נעשה בהם שימוש, הנה דרך נהדרת למחזר אותם.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
8
חותכים פולי וניל מפוצלים לחלקים בגודל 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
9
מניחים על תבנית גיליון בתנור שחומם מראש ל -300 מעלות ואופים עד לייבוש. שמור בכלי אטום. לקישוט הסירים דה קרם, הניחו את פולי הווניל המיובשים על פני הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף