קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות5
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סירים דה קרם עם שוקולד, צ'ילה ואספרסו

סירים דה קרם עם שוקולד, צ'ילה ואספרסו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סירים דה קרם עם שוקולד, צ'ילה ואספרסו. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 551 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 47g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו סוכר, אבקת אספרסו מיידית, קצפת קלה ודולסה דה לצ'ה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. נסו סירי שוקולד-אספרסו דה קרם, סירי אספרסו שוקולד דה קרם, ו סירי שוקולד-אספרסו דה קרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בסיר קטן, להביא את השמנת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את הצ ' ילי, מכסים ומניחים לתלול במשך 45 דקות. מסננים את הקרם לקערה ומשליכים את הצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
בסיר בינוני, לשלב את השוקולד ו 1/2 כוס של קרם מתוח לבשל על אש נמוכה, ערבוב, עד השוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
להקציף את הסוכר והמלח. מערבבים את השמנת המתוחה הנותרת לסיר. לחמם בעדינות את קרם השוקולד על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
בקערה בינונית, באמצעות מערבל חשמלי, להכות את חלמוני הביצה עד מעובה מעט. במהירות נמוכה, לנצח רבע של קרם שוקולד חם יחד עם אבקת וניל ואספרסו. להחזיר את התערובת קרם שוקולד בסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 3 דקות, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
הגדר שישה ramekins 4-אונקיה בתבנית אפייה ולחלק את פודינג ביניהם. למלא את המחבת עם מספיק מים רותחים כדי להגיע באמצע הדרך את הצדדים של ramekins. מכסים את המחבת בנייר כסף ודוקרים כמה חורים בחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
אופים במשך 25 דקות, או עד רפרפת הם רק להגדיר שפה כהה נוצר סביב הקצה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
הסר את נייר הכסף ולתת פודינג להתקרר במים, כ -20 דקות. מקררים עד קור, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
מגישים עם קצפת מחוממת dulce de leche.
מרכיבים שתצטרך
Dulce De LecheDulce De Leche
לימון גומילימון גומי