סירים דה קרם עם שוקולד, צ'ילה ואספרסו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סירים דה קרם עם שוקולד, צ'ילה ואספרסו. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 551 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 47g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו סוכר, אבקת אספרסו מיידית, קצפת קלה ודולסה דה לצ'ה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. נסו סירי שוקולד-אספרסו דה קרם, סירי אספרסו שוקולד דה קרם, ו סירי שוקולד-אספרסו דה קרם (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, להביא את השמנת לרתיחה.
מוסיפים את הצ ' ילי, מכסים ומניחים לתלול במשך 45 דקות. מסננים את הקרם לקערה ומשליכים את הצ ' ילי.
בסיר בינוני, לשלב את השוקולד ו 1/2 כוס של קרם מתוח לבשל על אש נמוכה, ערבוב, עד השוקולד נמס.
להקציף את הסוכר והמלח. מערבבים את השמנת המתוחה הנותרת לסיר. לחמם בעדינות את קרם השוקולד על אש נמוכה.
בקערה בינונית, באמצעות מערבל חשמלי, להכות את חלמוני הביצה עד מעובה מעט. במהירות נמוכה, לנצח רבע של קרם שוקולד חם יחד עם אבקת וניל ואספרסו. להחזיר את התערובת קרם שוקולד בסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 3 דקות, ערבוב כל הזמן.
הגדר שישה ramekins 4-אונקיה בתבנית אפייה ולחלק את פודינג ביניהם. למלא את המחבת עם מספיק מים רותחים כדי להגיע באמצע הדרך את הצדדים של ramekins. מכסים את המחבת בנייר כסף ודוקרים כמה חורים בחלק העליון.
אופים במשך 25 דקות, או עד רפרפת הם רק להגדיר שפה כהה נוצר סביב הקצה.
הסר את נייר הכסף ולתת פודינג להתקרר במים, כ -20 דקות. מקררים עד קור, לפחות 3 שעות.
מגישים עם קצפת מחוממת dulce de leche.