קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות24
ציון בריאות4
מגזין

סלופי ג'וז עם קשיות בצל מאווי

סלופי ג'וז עם קשיות בצל מאווי
סלופי ג'וז עם קשיות בצל מאווי עשוי להיות רק המתכון האמריקאי שאתה מחפש. מנה עיקרית זו מכילה 323 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -17 גרם שומן למנה. מתאים ל-24 ומחירו 1 מנות.16 $ למנה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פפריקה, חזיר טחון, ביצה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 31% . סלופי ג'ו עם קשיות בצל מאווי , סלופי צ'ורי-ג'וז (צ'וריסו סלופי ג'וז) ומטבל בצל מאווי מקורמל דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, מערבבים את שמן הקנולה, הפלפלים והבצל; לבשל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את בשר הבקר והחזיר; מבשלים היטב, ומפרקים את הבשר כשהוא משחים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
3
מוסיפים את השום. בהתאם לכמות השומן שנשאר, ייתכן שיהיה עליך לנקז חלק מהשומן מהמחבת. מכסים עם היין האדום, ואז מוסיפים את שאר מרכיבי הסלופי ג'ו (מלבד הלחמניות), מתבלים ב-1 כף כל מלח ופלפל גרוס טרי. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 20 עד 30 דקות. אם הרוטב נהיה סמיך מאוד בזמן שהוא מתבשל, הוסיפו עד 1 כוס מים כדי להתאים את הסמיכות. קולים את הלחמניות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 1/4 כוס אורז ארוך1 1/4 כוס אורז ארוך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
בינתיים מכינים את קשיות הבצל: בסיר רוטב בינוני מחממים את השמן ל-350 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
טורפים את הביצה והחלב בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מערבבים את הקמח, פלפל הקאיין, הפפריקה, אבקת השום, 1 כף מלח וכפית פלפל בקערה בינונית נוספת.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
חותכים את הבצל לשניים, ואז פורסים לחתיכות בעובי סנטימטר; נפרדים לרצועות קצרות דמויות קש.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
שתיית קשיותשתיית קשיות
8
מוסיפים לתערובת החלב להשרות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
9
לאחר שהשמן חם מספיק, מוציאים את הבצל מתערובת החלב, מנערים את העודפים ומטגנים בתערובת הקמח, 4 או 5 חתיכות בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
סוכר אדום גססוכר אדום גס
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
מוסיפים לסיר ומטגנים עד להזהבה; מניחים על מגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
מגישים את הסלופי ג'ו על הלחמניות ומעליהם קשיות בצל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי

מרכיבים

32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds561 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות4481 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1אוראו ממולאים כפולים1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם1אוראו ממולאים כפוליםבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס1אוראו ממולאים כפוליםחרדל יבשחרדל יבש1כף. חומץ ביין אדוםשמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה250חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון1אוראו ממולאים כפוליםזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה1פלפל ירוק, זרע וקוביותפלפל ירוק, זרע וקוביות454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חזיר טחוןחזיר טחון24גלילי סליידר או לחמניות הוואי מתוקותגלילי סליידר או לחמניות הוואי מתוקות1פלפל חלפיניו, זרע, משונן וחתוך לקוביותפלפל חלפיניו, זרע, משונן וחתוך לקוביות24שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל טחון טרימלח כשר ופלפל טחון טרי1221 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס11 כף אורגנו מיובשנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים1אוראו ממולאים כפוליםנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים1פלפל אדום, זרע וקוביותפלפל אדום, זרע וקוביות1בצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ601 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה601 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1בצל מתוק (מאווי או Vidalia)בצל מתוק (מאווי או Vidalia)170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1בצל צהוב בינוני, קצוץבצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)691 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: פינו נואר, Malbec, Zinfandel

פינו נואר, מלבק וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור סלופי ג'ו. כל היינות האדומים האלה משתלבים היטב עם בשר בקר טחון מרושל ג'ו ורוטב עגבניות. The Premonition Cellars Pinot Noir עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
מרתפי מוקדמים פינו נואר
מרתפי מוקדמים פינו נואר
יין זה מציג טעמים מרוכזים של דובדבן, חמוציות ותות עם רמזים של תבליני עשב, שומר ואלון על האף. פירות יער אדומים, חמוציות חמוציות, פטל ותבלינים מצפים את הפלטה ומסיימים בחומציות עסיסית. השנה הקרירה הזו עזרה לשמור על החומציות הטבעית שלה, וההבשלה האיטית אפשרה יין דל אלכוהול מאוזן להפליא. יין זה חבית במשך 20 חודשים בעץ אלון צרפתי, ויש לו ניחוחות טוסטיים חמים שנשזרו לכל אורכו.