סלופי ג'וז עם קשיות בצל מאווי עשוי להיות רק המתכון האמריקאי שאתה מחפש. מנה עיקרית זו מכילה 323 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -17 גרם שומן למנה. מתאים ל-24 ומחירו 1 מנות.16 $ למנה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פפריקה, חזיר טחון, ביצה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 31% . סלופי ג'ו עם קשיות בצל מאווי , סלופי צ'ורי-ג'וז (צ'וריסו סלופי ג'וז) ומטבל בצל מאווי מקורמל דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, מערבבים את שמן הקנולה, הפלפלים והבצל; לבשל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את בשר הבקר והחזיר; מבשלים היטב, ומפרקים את הבשר כשהוא משחים.
מוסיפים את השום. בהתאם לכמות השומן שנשאר, ייתכן שיהיה עליך לנקז חלק מהשומן מהמחבת. מכסים עם היין האדום, ואז מוסיפים את שאר מרכיבי הסלופי ג'ו (מלבד הלחמניות), מתבלים ב-1 כף כל מלח ופלפל גרוס טרי. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 20 עד 30 דקות. אם הרוטב נהיה סמיך מאוד בזמן שהוא מתבשל, הוסיפו עד 1 כוס מים כדי להתאים את הסמיכות. קולים את הלחמניות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
פינו נואר, מלבק וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור סלופי ג'ו. כל היינות האדומים האלה משתלבים היטב עם בשר בקר טחון מרושל ג'ו ורוטב עגבניות. The Premonition Cellars Pinot Noir עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
מרתפי מוקדמים פינו נואר
יין זה מציג טעמים מרוכזים של דובדבן, חמוציות ותות עם רמזים של תבליני עשב, שומר ואלון על האף. פירות יער אדומים, חמוציות חמוציות, פטל ותבלינים מצפים את הפלטה ומסיימים בחומציות עסיסית. השנה הקרירה הזו עזרה לשמור על החומציות הטבעית שלה, וההבשלה האיטית אפשרה יין דל אלכוהול מאוזן להפליא. יין זה חבית במשך 20 חודשים בעץ אלון צרפתי, ויש לו ניחוחות טוסטיים חמים שנשזרו לכל אורכו.