קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות24
ציון בריאות4
מגזין

סלופי ג'וז עם קשיות בצל מאווי

סלופי ג'וז עם קשיות בצל מאווי
סלופי ג'וז עם קשיות בצל מאווי עשוי להיות רק המתכון האמריקאי שאתה מחפש. מנה עיקרית זו מכילה 323 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -17 גרם שומן למנה. מתאים ל-24 ומחירו 1 מנות.16 $ למנה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פפריקה, חזיר טחון, ביצה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 31% . סלופי ג'ו עם קשיות בצל מאווי , סלופי צ'ורי-ג'וז (צ'וריסו סלופי ג'וז) ומטבל בצל מאווי מקורמל דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, מערבבים את שמן הקנולה, הפלפלים והבצל; לבשל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את בשר הבקר והחזיר; מבשלים היטב, ומפרקים את הבשר כשהוא משחים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
מוסיפים את השום. בהתאם לכמות השומן שנשאר, ייתכן שיהיה עליך לנקז חלק מהשומן מהמחבת. מכסים עם היין האדום, ואז מוסיפים את שאר מרכיבי הסלופי ג'ו (מלבד הלחמניות), מתבלים ב-1 כף כל מלח ופלפל גרוס טרי. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 20 עד 30 דקות. אם הרוטב נהיה סמיך מאוד בזמן שהוא מתבשל, הוסיפו עד 1 כוס מים כדי להתאים את הסמיכות. קולים את הלחמניות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
שום גויה®שום גויה®
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בינתיים מכינים את קשיות הבצל: בסיר רוטב בינוני מחממים את השמן ל-350 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
טורפים את הביצה והחלב בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מערבבים את הקמח, פלפל הקאיין, הפפריקה, אבקת השום, 1 כף מלח וכפית פלפל בקערה בינונית נוספת.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
חותכים את הבצל לשניים, ואז פורסים לחתיכות בעובי סנטימטר; נפרדים לרצועות קצרות דמויות קש.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
שתיית קשיותשתיית קשיות
8
מוסיפים לתערובת החלב להשרות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
9
לאחר שהשמן חם מספיק, מוציאים את הבצל מתערובת החלב, מנערים את העודפים ומטגנים בתערובת הקמח, 4 או 5 חתיכות בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
דַק-דַק-
10
מוסיפים לסיר ומטגנים עד להזהבה; מניחים על מגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מגישים את הסלופי ג'ו על הלחמניות ומעליהם קשיות בצל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)

מרכיבים

3קרום: פירורי קרקר גרהםשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ3קרום: פירורי קרקר גרהםשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ561 לב מפאלדי טרי אם אפשר8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית4481 לב מפאלדי טרי אם אפשר8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית1אוראו ממולאים כפולים1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם1אוראו ממולאים כפוליםבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםחרדל יבשחרדל יבש1כף. חומץ ביין אדוםפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל250פלפל האבנרוקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2קרום: פירורי קרקר גרהםרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון1אוראו ממולאים כפוליםפרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי1פלפל ירוק, זרע וקוביותפלפל ירוק, זרע וקוביות454פלפל האבנרו(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)454פלפל האבנרוחזיר טחוןחזיר טחון24גלילי סליידר או לחמניות הוואי מתוקותגלילי סליידר או לחמניות הוואי מתוקות1פלפל חלפיניו, זרע, משונן וחתוך לקוביותפלפל חלפיניו, זרע, משונן וחתוך לקוביות24קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל טחון טרימלח כשר ופלפל טחון טרי1221 לב מפאלדי טרי אם אפשר3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות1גבינת פרמזן מגוררתנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים1אוראו ממולאים כפוליםנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים1פלפל אדום, זרע וקוביותפלפל אדום, זרע וקוביות1בצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ601 לב מפאלדי טרי אם אפשר5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם601 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1בצל מתוק (מאווי או Vidalia)בצל מתוק (מאווי או Vidalia)170פלפל האבנרופיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1בצל צהוב בינוני, קצוץ1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס691 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: פינו נואר, Malbec, Zinfandel

פינו נואר, מלבק וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור סלופי ג'ו. כל היינות האדומים האלה משתלבים היטב עם בשר בקר טחון מרושל ג'ו ורוטב עגבניות. The Premonition Cellars Pinot Noir עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
מרתפי מוקדמים פינו נואר
מרתפי מוקדמים פינו נואר
יין זה מציג טעמים מרוכזים של דובדבן, חמוציות ותות עם רמזים של תבליני עשב, שומר ואלון על האף. פירות יער אדומים, חמוציות חמוציות, פטל ותבלינים מצפים את הפלטה ומסיימים בחומציות עסיסית. השנה הקרירה הזו עזרה לשמור על החומציות הטבעית שלה, וההבשלה האיטית אפשרה יין דל אלכוהול מאוזן להפליא. יין זה חבית במשך 20 חודשים בעץ אלון צרפתי, ויש לו ניחוחות טוסטיים חמים שנשזרו לכל אורכו.