סלט Geoduck ופטריות
סלט Geoduck ופטריות יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 59 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חסה, רוטב חריף, צדפות גיאודוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 1 דקות. נסו לביבות פטריות פורצ'יני עם סלט פטריות וצ' ייב "שמנת", סלט פטריות, ו סלט פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי לבשל את geoduck, להסיר את סיפון (חלק הצוואר) מן הקליפה. מביאים סיר בינוני של מים מלוחים לרתיחה, מוסיפים את geoduck ומבשלים כ -20 שניות. מיד לטבול במים קרים.
לנקז ולהסיר את העור החיצוני ולהשליך.
חותכים חצי פרוסה ארוכה ודקה על הטיה (ככל דק יותר טוב כפי שהוא יהיה להשרות להרים יותר טעם). בקערה נירוסטה לערבב יחד את geoduck מוכן, בצל, ופטריות. מכסים ומניחים במקרר כ -20 דקות.
בקערה קטנה מוסיפים את השמן, חומץ יין אורז וחרדל ומשלבים היטב. להתאים את התיבול עם מלח ופלפל, לפי הטעם. בשלב זה בזהירות להוסיף רוטב חם לטעמך. (זכור ככל שאתה מוסיף יותר חם זה נהיה.) כדי לסיים, להוסיף קצת רוטב לסלט geoduck ולתת marinate במשך 20 דקות נוספות במקרר.
לזרוק את החסה קצוצה, עירית, כוסברה ומנגו בקערה הגשה העליון עם סלט geoduck.