סלט אבוקדו, סלק וארוגולה עם Chevre Tartine
זה עובד היטב כמנה עיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. . עם כפית ציון של 95% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: סלק, אבוקדו, סלט ארוגולה עם גרעיני חמניות, סלט סלק עם גבינה ואגוזים, ו סלט דלעת קלוי עם ארוגולן ושברה.
הוראות
מחממים מטגן לחום גבוה. קו גיליון אפייה עם נייר.
מערבבים את גבינת העז עם בזיליקום בקערה.
מורחים תערובת גבינה באופן שווה על ארבע פרוסות לחם.
מניחים על תבנית אפייה מוכנה.
מבשלים תחת מטאטא שחומם מראש עד גבינה החלה להפוך חום זהוב, 3 עד 5 דקות.
כדי להפוך את ויניגרט, לטאטא יחד את החרדל והחומץ בקערה קטנה עד מעורבב; העונה עם מלח ופלפל לפי הטעם. לאט לאט לשפוך שמן זית תוך לטאטא ללא הרף עד ההלבשה הוא חלק.
מניחים סלק קצוץ וירקות מעורבים לקערה גדולה.
טפטוף ויניגרט מעל; לזרוק מעיל. מחלקים סלט על ארבע צלחות צוננות. למעלה עם אבוקדו ואגוזי לוז.
מגישים עם טרטינות גבינת עיזים.