סלט אבוקדו-תירס-Poblano
סלט אבוקד אם יש לך פלפל טחון גס, מלח, בצל סגול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו טאקו רך פטריות, תירס ופובלנו עם קרם אבוקדו, סלט אבוקדו Poblano חריף, ו טווחים Poblano עם סלט אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
תירס מעיל ופלפלים עם ספריי בישול.
תירס ופלפלים, מכוסים במכסה גריל, מעל חום בינוני גבוה (350 עד 40
10 דקות או עד ירקות הם חרוך קלות, מפנה מדי פעם. מגניב במקצת.
חותכים גרעינים תירס מן הקורים.
הסר גבעולים וזרעים מפלפלים קלויים, וקוצצים גס.
מערבבים יחד שמן זית ו-5 המרכיבים הבאים בקערה גדולה; מוסיפים תירס, פלפל קצוץ, אבוקדו, בצל וכוסברה, משליכים בעדינות למעיל.