סלט אגס וענבים
סלט אגס וענבים יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך אגסים, מנטה, עשב לימון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: סלט אגס וענבים, פריך אגס ענבים, ו אגס ועוגת ענבים קונקורד.
הוראות
לקצץ את הקצוות מן המלפפון.
חתוך לחצי לאורכו. באמצעות כפית, לגרוף החוצה ולהשליך את הזרעים, דק פרוסה.
חותכים את 4in התחתון (10 ס " מ) מכל גבעול lemongrass, ולהשליך את צמרות. השליכו את העלים החיצוניים הקשים מהעשב הלמונגרי. חצי את lemongrass לאורכו ולנפץ עם מערוך.
להביא את lemongrass, סוכר, ואת כוס 1 scant מים לרתיחה בסיר על חום בינוני, ערבוב כדי לפזר את הסוכר. להרתיח במשך 1 דקה.
הסר מהחום ומערבבים את המלפפון.
השליכו את עשב הלמונגראס. רבע וליבת האגסים, ולפרוס לתוך טריזים דקים.
מעבירים לקערה הגשה ומוסיפים את הענבים הירוקים והאדומים, מלפפון וסירופ. מקררים לפחות 2 שעות כדי להירגע.
מפזרים את עלי המנטה ומגישים מקורר.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;