קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

סלט אדובדו שרימפס ומנגו עם סלסת תירס קלוי ואבוקדו

סלט אדובדו שרימפס ומנגו עם סלסת תירס קלוי ואבוקדו
סלט אדובדו שרימפס ומנגו עם סלסן תירס קלוי ואבוקדו היא מנה עיקרית המגישה 4. מתבוננים בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא מוצרי חלב ופסקטרי מכיל 724 קלוריות , 54 גרם חלבון ו -36 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 38% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זהו מתכון יקר לחובבי האוכל המקסיקני. אם יש לכם תירס אוזניים, פלפל, שרימפס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-15 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 57% , וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלט אבוקדו-מנגו עם שרימפס בגריל , אבוקדו לאסי מתוק - איך מכינים אבוקדו לאסי - אבוקדו הודי , וסלסת אבוקדו תירס .

הוראות

1
שמים שיפודי עץ במחבת מים למשך 30 דקות, כדי שלא יישרפו על הגריל.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס בשל, קלוף, מגולען וחתוך לקוביותאבוקדו האס בשל, קלוף, מגולען וחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
2 מנגו גדולים בשלים ומוצקים, קלופים, פרוסים וחתוכים לפרוסות ארוכות2 מנגו גדולים בשלים ומוצקים, קלופים, פרוסים וחתוכים לפרוסות ארוכות
מנגו בשלים ומוצקים, קלופים, פרוסים וחתוכים לפרוסות ארוכותמנגו בשלים ומוצקים, קלופים, פרוסים וחתוכים לפרוסות ארוכות
1
שמים את השום על קרש חיתוך וקוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
מפזרים מלח גס ומועכים את השום לעיסה עם דופן הסכין.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
שמים את משחת השום בקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים את הכמון, האורגנו, הפפריקה, הפלפל השחור והקאיין.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
5
מערבבים לאיחוד. מערבבים פנימה את מיץ האשכולית, מיץ הליים והשמן.
מרכיבים שתצטרך
1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
יוצקים כ-1/3 מהמרינדה ומכניסים לקערה קטנה. שמור להלבשת הסלט.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
משחילים את השרימפס והמנגו על שיפודים נפרדים ומניחים זה לצד זה בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
8
יוצקים את המרינדה שנותרה על השרימפס והמנגו; מכסים בניילון נצמד. מכניסים למקרר ומניחים למרינדה כ-30 דקות, תוך כדי סיבוב בשיפודים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1
מחממים מראש גריל חיצוני או מחבת גריל לבינוני-גבוה (ניתן גם לחמם מראש את הפטם בתנור).
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
משפשפים את התירס ב-2 כפות מהשמן ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
שמים את התירס ישירות על משטחי הגריל (או שמים בתבנית אפייה אם משתמשים בשיטת התנור) ומבשלים עד שהגרעינים חרוכים מעט מכל הצדדים, הופכים כל כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מסירים מהאש. בעזרת סכין חדה חותכים בזהירות את הגרעינים מהקלחים ומכניסים לקערת ערבוב.
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
מוסיפים את האבוקדו, מיץ הליים, הבצל, הפלפלים, הג'לפנו, הכוסברה, החומץ וכף השמן הנותרת. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
צולים (או לצלות) את השרימפס עד שהם מתכרבלים, ורודים ומעט חרוכים משני הצדדים, בערך 2 עד 3 דקות זמן בישול כולל. מבשלים את המנגו עד להופעת סימני גריל, כדקה מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
מחלקים את הירוקים המעורבים באופן שווה בין 4 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורביםירקות מעורבים
8
מטפטפים את מרינדת המנגו השמורה על הירוקים. מעליהם שיפודי שרימפס ומנגו וכמה כפיות של סלסת התירס והאבוקדו הצלוי.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
ירוקירוק
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
Dientes De AjoDientes De Ajo
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
9
מקשטים בקצת כוסברה קצוצה מגישים עם שאר הסלסה בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
Dientes De AjoDientes De Ajo

מרכיבים

240חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'mixed salad greens or baby spinachmixed salad greens or baby spinach4שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1צביטהPinch cayenne pepper (or more if you're brave!)Pinch cayenne pepper (or more if you're brave!)1אוראו ממולאים כפוליםמלח גסמלח גס4ears corn, husks and corn silk discardedears corn, husks and corn silk discarded32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסchopped fresh cilantro or basil, plus more for garnishchopped fresh cilantro or basil, plus more for garnish4שיני שוםשיני שום2361 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ אשכוליות סחוט טרימיץ אשכוליות סחוט טרי2חתיכות טופי הית' ברכמון טחוןכמון טחון2ripe Hass avocados, peeled, pitted, and cubedripe Hass avocados, peeled, pitted, and cubed1פלפל חלפיניו, זרעי טחון דקפלפל חלפיניו, זרעי טחון דק1ליים, מיץליים, מיץ2ליים, juicedליים, juiced907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שרימפס, קלופים וטבועים, זנבות נותרו ללא פגעשרימפס, קלופים וטבועים, זנבות נותרו ללא פגע4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי2largesripe and firm mangos, peeled, sliced, and cut into long wedgesripe and firm mangos, peeled, sliced, and cut into long wedges22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו מיובשאורגנו מיובש1פלפל אדום, זרע קצוץ דקפלפל אדום, זרע קצוץ דק1קטןבצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר2חתיכות טופי הית' ברפפריקה מתוקה.פפריקה מתוקה.4שרימפס וורידיםשיפודי עץשיפודי עץ4שרימפס וורידיםשיפודי עץשיפודי עץ