סלט אדובדו שרימפס ומנגו עם סלסן תירס קלוי ואבוקדו היא מנה עיקרית המגישה 4. מתבוננים בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא מוצרי חלב ופסקטרי מכיל 724 קלוריות , 54 גרם חלבון ו -36 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 38% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זהו מתכון יקר לחובבי האוכל המקסיקני. אם יש לכם תירס אוזניים, פלפל, שרימפס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-15 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 57% , וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלט אבוקדו-מנגו עם שרימפס בגריל , אבוקדו לאסי מתוק - איך מכינים אבוקדו לאסי - אבוקדו הודי , וסלסת אבוקדו תירס .
הוראות
1
שמים שיפודי עץ במחבת מים למשך 30 דקות, כדי שלא יישרפו על הגריל.
צולים (או לצלות) את השרימפס עד שהם מתכרבלים, ורודים ומעט חרוכים משני הצדדים, בערך 2 עד 3 דקות זמן בישול כולל. מבשלים את המנגו עד להופעת סימני גריל, כדקה מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
מחלקים את הירוקים המעורבים באופן שווה בין 4 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורבים
8
מטפטפים את מרינדת המנגו השמורה על הירוקים. מעליהם שיפודי שרימפס ומנגו וכמה כפיות של סלסת התירס והאבוקדו הצלוי.