סלט אורז בר עם פירות יבשים ויניגרט תפוזים-שרי עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 254 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, גרידת תפוז, אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: אורז בר וסלט Chanterelle עם פירות יבשים, גבינת עיזים, ואגוזי מלך, סלט עוף ואורז בר עם ויניגרט תפוזים-מנגו, ו אורז בר עם פירות יבשים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים פקאנים בשכבה אחת במחבת רדודה; אופים, ערבוב מדי פעם, 5 דקות או עד קלוי. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להביא מיץ תפוזים לרתיחה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים משמשים וצימוקים; להסיר מהחום, לכסות, ולתת לעמוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
5
לטאטא יחד חומץ, מלח ופלפל בקערה גדולה; בהדרגה לטאטא בשמן זית. מערבבים בגוון כתום, שאלוט, סלרי, פטרוזיליה, פירות עם נוזל השריית שלהם, ואורז מוכן; מערבבים לשלב. מערבבים פקאנים קלויים רק לפני ההגשה.