סלט אורז ספרדי
המתכון סלט אורז ספרדי מוכן תוך כ 52 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 98 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו אורז, פלפל, פלפלים קלויים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: קערות סלט טאקו עם אורז ספרדי תוצרת בית, אורז מקסיקני מבשל איטי (אורז ספרדי), ו האורז הספרדי של איימי.
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה, ערבוב היטב עם מקצף. תניח בצד.
לבשל אורז על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
ממלאים קערה בינונית עם מים קרים; מערבבים ב 1 מיץ כף. עבודה עם ארטישוק אחד בכל פעם; גזע מנותק עד 1 אינץ ' של בסיס. קליפת גזע.
הסר עלים תחתונים ועלים חיצוניים קשים, עוזב לב רך ותחתית.
חותכים ארטישוק במחצית לאורכו.
הסר גדילן מטושטש עם כף. חותכים לב ארטישוק לשמונים; מניחים במי לימון. חזור עם נשאר ארטישוק.
מניחים ארטישוקים בסיר; מוסיפים מים כדי לכסות על ידי 1 אינץ'. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; לבשל 10 דקות או עד מכרז.
מעבירים אורז לקערה גדולה; מערבבים במלח ופלפל שחור.
מוסיפים רוטב, ארטישוקים, חומוס, ושאר החומרים לתערובת אורז; מערבבים היטב.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.