קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

סלט אורז תאילנדי דרום

סלט אורז תאילנדי דרום
מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לך גרידת ליים, לימונים, גרידת ליים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב האורז מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט אורז זהב קרולינה מ ' סביב השולחן הדרומי, סלט אורז כרובית תאילנדית, ו אורז תאילנדי וסלט פטריות.

הוראות

1
הפוך את ההלבשה: לקלף את הגבעולים החיצוניים הקשים של גבעולי lemongrass עד שתגיע לחלק הלבן והסגול הפנימי. חצי מהגבעולים לאורך ולאחר מכן לחתוך אותם לרוחב לאורכים 2 אינץ'. לשטוף, יבש, ולאחר מכן חבורה קלה עם הצד של סכין גדול או סכין קצבים. לקלף את galangal או זנגביל, לחתוך אותו לחתיכות, ולפגוע בו; לשים אותו בצד עם עשב לימון. מביאים את האנשובי והמים לרתיחה; מבשלים עד שהאנשובי מתחיל להתפרק, כ -10 דקות (2 דקות אם משתמשים באנשובי דחוס בשמן).
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
אליקסיר גאליקסיר ג
GalangalGalangal
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
קליברקליבר
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
מוסיפים את lemongrass, galangal או זנגביל, סוכר, שאלוט, עלי ליים או גרידה. מרתיחים עד הנוזל הופך syrupy ודביק, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי לייםעלי ליים
אליקסיר גאליקסיר ג
GalangalGalangal
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
3
הסר את המחבת מהחום; להפריש להתקרר במשך 10 דקות. מסננים את ההלבשה ולהשליך את תוכן המסננת. אתה צריך בערך 1/2 כוס רוטב. להרכיב את הסלט: על מגש גדול, לארגן ארבעה תלוליות בצורת כיפה של אורז.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
עובש ארבעה ערימות של אורז, באמצעות bnowl כדי לקבל צורה כיפה טובה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
5
בין התלים, לארגן את השעועית הירוקה, עולש, ארוגולה, נבטי שעועית, מנגו ירוק או תפוח סבתא סמית.מסדרים כמה ערימות קטנות של לימון טחון ודגים מעושנים טחונים ביניהם.
מרכיבים שתצטרך
בקערה גדולה מערבביםבקערה גדולה מערבבים
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
מנגו ירוקמנגו ירוק
דגים מעושניםדגים מעושנים
אליקסיר גאליקסיר ג
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
אנדיבאנדיב
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
6
מפזרים פתיתי קוקוס, עלי ליים או גרידה, וגלידת תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
עלי לייםעלי ליים
גרידה כתומהגרידה כתומה
7
שים את אבקת צ ' ילה המיובשת בקערת רוטב קטנה בקצה אחד של המגש. סדר פלחי סיד בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
סיד טריזסיד טריז
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מסדרים את מרכיבי הסלט העיקריים בערימות מתחלפות.
9
מפזרים פתיתי קוקוס, עלי ליים, או גרידה, וגלידת תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
עלי לייםעלי ליים
גרידה כתומהגרידה כתומה
10
כדי לשרת, להציג את המגש ולאחר מכן לשפוך את הרוטב על כל החומרים על המגש.
11
מפזרים את כמות אבקת צ ' ילה שאתה רוצה, שומר כמה למי שרוצה יותר. תסחט את פרוסות הלימון על הכל. לזרוק ביסודיות לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
סיד טריזסיד טריז
12
לזרוק בעדינות וביסודיות כדי למזג את כל הטעמים והמרקמים.
1
קלוריות
1
390, שומן
2
11, קלוריות שומן
1
100, שומן רווי
2
8, חלבון
3
13, שומן חד רווי
4
1, פחמימות
5
860, כולסטרול
6
15, סיבים
7
צילום: איימי אלברט
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
65, שומן רב בלתי רווי
2
1, נתרן

מרכיבים

796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאנשובי יבש ומלוח, שטוף וטופח יבש(או 2 עוז. אנשובי מלא בשמן, מנוקז)אנשובי יבש ומלוח, שטוף וטופח יבש(או 2 עוז. אנשובי מלא בשמן, מנוקז)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרוס דק ארוגולהפרוס דק ארוגולה1ראשים בינונייםעולש בלגי, פרוס דקעולש בלגי, פרוס דק1(יכול להיות או להרחיק)אבקת צ'ילה מיובשתאבקת צ'ילה מיובשת2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפתיתי קוקוס טרייםפתיתי קוקוס טריים9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז מבושל ארוך גרגר, בטמפרטורת החדראורז מבושל ארוך גרגר, בטמפרטורת החדר2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאוז. דג מעושן קצוץ דק, כגון סלמון, טרוטה, דג כחול, חדקן או טונהאוז. דג מעושן קצוץ דק, כגון סלמון, טרוטה, דג כחול, חדקן או טונה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקנבטי שעועית טרייםנבטי שעועית טריים1אינץgalangal (או ג'ינג'ר חתיכה 2 אינץ' אחד)galangal (או ג'ינג'ר חתיכה 2 אינץ' אחד)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשעועית ירוקה blanched, חצייה פרוסה דקשעועית ירוקה blanched, חצייה פרוסה דק1מעקבעשב לימון (שכבות חיצוניות קשות הוסרו), טחוןעשב לימון (שכבות חיצוניות קשות הוסרו), טחון1שולחןעלי ליים כפיר פרוסים דק (או גרידה של 1 סיד)עלי ליים כפיר פרוסים דק (או גרידה של 1 סיד)3או 4 עלי ליים כפיר, קרועים (או גרידה מגוררת של 2 לימונים)או 4 עלי ליים כפיר, קרועים (או גרידה מגוררת של 2 לימונים)2ליים, לחתוך פלחי; יותר לימונים עבור סחיטהליים, לחתוך פלחי; יותר לימונים עבור סחיטה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמנגו ירוק מגורד גס (או 1 תפוח סבתא סמית, קלופים, פרוס בגפרורים, מעורבב עם 1 כפית. מיץ לימון טרי)מנגו ירוק מגורד גס (או 1 תפוח סבתא סמית, קלופים, פרוס בגפרורים, מעורבב עם 1 כפית. מיץ לימון טרי)1שולחןגרידה כתומה דקגרידה כתומה דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר דקל (או סוכר חום בהיר)סוכר דקל (או סוכר חום בהיר)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Schloss Vollrads Riesling Spatlese עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
קלאסי Spatlese מתוק טבעי עם חומציות נחמדה וסוכר שיורית אלגנטי, טבעי. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של חובה, הבהרה שיטתית, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות עבור Riesling' מטחים מסורתיים זה.יין זה משתלב באופן מושלם עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. כמו כן שילובי טעם מעניינים ניתן להשיג באמצעות זיווג של גבינה כחולה ורידים או קינוח פירות.