סלט אנדיב פרובנס
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. אם יש לכם מלח, שום, אנשובי ארוז בשמן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: גבינת עיזים בפרובנס, עבור עוף, אנדיב, מרק ירקות שורש עם פסטו פטרוזיליה אנדיב, ו סלט פרובנס.
הוראות
הפוך את הרוטב: בקערה גדולה, מערבבים את השום הטחון לתוך שמן הזית. בערך לקצוץ את פילה אנשובי ולהוסיף אותם לשמן.
מוסיפים את המלח והפלפל ואת חומץ השרי.
בואו לשבת ההלבשה ואת השמן להחדיר בזמן שאתה מכין את endives (כ 5 דקות).
Prep the endives: Strip off and discard any outer tired leaves from the endives.
חותכים ומשליכים את הקצה השורש הקשה של endives.
חותכים את endives לרוחב לחתיכות 1 אינץ ' רחב.
חותכים את קצה הליבה, אם עבה, לחצאים או רבעים.
מוסיפים את עלי האנדיב הקצוצים לקערת ההגשה עם הרוטב, וזורקים בעדינות עד שכל העלים האנדיביים מצופים קלות ברוטב.