קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט אננדה קיסר עם פנקייק קמח תירס-חומוס

סלט אננדה קיסר עם פנקייק קמח תירס-חומוס
סלט אננדה קיסר עם פנקייק קמח תירס-חומוס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך גבינת פרמזן, חסה קרחון, חלב חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חומוס קלוי ופיתות סלט קיסר שום, פנקייק באמצעות קמח תירס כחול וכתום-שונה וטעים, ו פנקייק חומוס ג'מבו (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך גבינת יוגורט
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
יוגורטיוגורט
2
קו מסננת בסדר רשת עם שכבה כפולה cheesecloth ומניחים מעל קערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
מסננתמסננת
קערהקערה
3
להעביר יוגורט מסננת, ואז למשוך ולקשור יחד קצוות של cheesecloth, גלישת יוגורט לצרור. מכסים בניילון נצמד ומאפשרים לנקז במקרר לפחות 8 שעות או לילה. זרוק נוזל.
מרכיבים שתצטרך
יוגורטיוגורט
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מים נוספיםמים נוספים
מסננתמסננת
4
בקערה בינונית, מערבבים יחד יוגורט סחוט, צ ' ילה, בזיליקום, שום ומלח. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש. (גבינה ניתן להכין עד יומיים מראש ומקורר.)
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
שוםשום
יוגורטיוגורט
באזיל!באזיל!
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
הפוך ההלבשה
6
בבלנדר, לשלב בצל, פרמזן, צלפים, חומץ, ורוטב ווסטרשייר. להתמזג עד חלקה, ואז עם המנוע פועל, בהדרגה להוסיף שמן זית להתמזג עד מלא emulsified. מערבבים במלח ולהעביר מיכל שאינו מגיב, אטום. מקררים לפחות 1 שעה ועד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
שמן זיתשמן זית
פרמזןפרמזן
חומץחומץ
צלפיםצלפים
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
7
הפוך קרוטונים
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
8
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
9
עבודה ב 2 קבוצות, לארגן פרוסות לחם על גיליון אפייה גדול rimmed מטגן, 3 אינץ ' מחום, עד הזהב, על 1 דקה לכל צד. לשפשף כל פרוסה משני הצדדים עם שום.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
לחםלחם
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
חותכים כל פרוסה לקוביות 1 אינץ ' ולשמור חם עד מוכן לשימוש.
11
הפוך קרוטונים
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
12
ב כבד, 12 אינץ', מחבת nonstick מעל חום גבוה בינוני, חום שמן זית עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
מוסיפים בצל ומטוגנים עד בצל שקוף, על 1 דקה. מערבבים בזיליקום ומבשלים 30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
באזיל!באזיל!
14
הסר מהחום.
15
בקערה בינונית, להקציף יחד קמח חומוס, קמח תירס, אבקת אפייה, ומלח. בקערה קטנה, לטאטא יחד ביצה וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
קמח חומוסקמח חומוס
אבקת אפייהאבקת אפייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
קמח תירסקמח תירס
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
16
מוסיפים למרכיבים יבשים ומערבבים בעדינות עד שהתערובת חלקה, ואז מקפלים בעדינות בצל ובזיליקום מטוגנים.
מרכיבים שתצטרך
באזיל!באזיל!
בצלבצל
17
תן לבלילה לנוח בטמפרטורת החדר 15 דקות.
18
לנגב מחבת נקי וחום על חום מתון עד טיפת מים ירד לתוך רוחש פאן.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
19
יוצקים בבלילה ומבשלים, מתהפכים פעם אחת, עד חום זהוב בהיר משני הצדדים, 3 עד 4 דקות לכל צד.
20
מעבירים פנקייק ללוח חיתוך וחותכים לרבעים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
21
כדי להרכיב ולשרת
22
בקערה גדולה, לזרוק יחד חסה, רוטב, קרוטונים. מחלקים סלט בין 4 צלחות בינוניות. מעל כל תלולית עם טריז פנקייק 1 ו 1/4 של גבינת יוגורט. באמצעות מקלף ירקות, לגלח תלתלים של פרמזן על גבי כל סלט.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
קרוטוניםקרוטונים
פרמזןפרמזן
חסהחסה
גבינהגבינה
יוגורטיוגורט
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
קערהקערה
23
מגישים באופן מיידי.