סלט אננדה קיסר עם פנקייק קמח תירס-חומוס
סלט אננדה קיסר עם פנקייק קמח תירס-חומוס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך גבינת פרמזן, חסה קרחון, חלב חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חומוס קלוי ופיתות סלט קיסר שום, פנקייק באמצעות קמח תירס כחול וכתום-שונה וטעים, ו פנקייק חומוס ג'מבו (מתכונים דומים).
הוראות
קו מסננת בסדר רשת עם שכבה כפולה cheesecloth ומניחים מעל קערה בינונית.
להעביר יוגורט מסננת, ואז למשוך ולקשור יחד קצוות של cheesecloth, גלישת יוגורט לצרור. מכסים בניילון נצמד ומאפשרים לנקז במקרר לפחות 8 שעות או לילה. זרוק נוזל.
בקערה בינונית, מערבבים יחד יוגורט סחוט, צ ' ילה, בזיליקום, שום ומלח. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש. (גבינה ניתן להכין עד יומיים מראש ומקורר.)
בבלנדר, לשלב בצל, פרמזן, צלפים, חומץ, ורוטב ווסטרשייר. להתמזג עד חלקה, ואז עם המנוע פועל, בהדרגה להוסיף שמן זית להתמזג עד מלא emulsified. מערבבים במלח ולהעביר מיכל שאינו מגיב, אטום. מקררים לפחות 1 שעה ועד 3 ימים.
עבודה ב 2 קבוצות, לארגן פרוסות לחם על גיליון אפייה גדול rimmed מטגן, 3 אינץ ' מחום, עד הזהב, על 1 דקה לכל צד. לשפשף כל פרוסה משני הצדדים עם שום.
חותכים כל פרוסה לקוביות 1 אינץ ' ולשמור חם עד מוכן לשימוש.
ב כבד, 12 אינץ', מחבת nonstick מעל חום גבוה בינוני, חום שמן זית עד חם אבל לא מעשן.
מוסיפים בצל ומטוגנים עד בצל שקוף, על 1 דקה. מערבבים בזיליקום ומבשלים 30 שניות יותר.
בקערה בינונית, להקציף יחד קמח חומוס, קמח תירס, אבקת אפייה, ומלח. בקערה קטנה, לטאטא יחד ביצה וחמאה.
מוסיפים למרכיבים יבשים ומערבבים בעדינות עד שהתערובת חלקה, ואז מקפלים בעדינות בצל ובזיליקום מטוגנים.
תן לבלילה לנוח בטמפרטורת החדר 15 דקות.
לנגב מחבת נקי וחום על חום מתון עד טיפת מים ירד לתוך רוחש פאן.
יוצקים בבלילה ומבשלים, מתהפכים פעם אחת, עד חום זהוב בהיר משני הצדדים, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מעבירים פנקייק ללוח חיתוך וחותכים לרבעים.
בקערה גדולה, לזרוק יחד חסה, רוטב, קרוטונים. מחלקים סלט בין 4 צלחות בינוניות. מעל כל תלולית עם טריז פנקייק 1 ו 1/4 של גבינת יוגורט. באמצעות מקלף ירקות, לגלח תלתלים של פרמזן על גבי כל סלט.