סלט אפרסק ושרימפס קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אפרסק קלוי וסלט שרימפס. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 345 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם endives הבלגי, אבל אפרסקים, שמן תירסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: אפרסק קארי וסלט שרימפס, אפרסק וסלט ירקות קלוי, ו אפרסק וסלט סלק קלוי.
הוראות
מחממים תנור ל 500 F. קו גיליון אפייה עם 2 שכבות של רדיד. בקערה קטנה, לשלב את פתיתי פלפל אדום, שמן זית, 1 כף של הדבש, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מברשת את האפרסקים עם תערובת הדבש ומניחים אותם על נייר, לחתוך בצד למטה. לפזר את הרוזמרין עליהם, ואז לצלות במשך 15 דקות, הופך פעם אחת.
להעביר את האפרסקים ואת השכבה העליונה של נייר כדי קר. להחליק את העורות, אם תרצה בכך.
מברישים את השרימפס עם תערובת הדבש הנותרת, מניחים על השכבה התחתונה של נייר, וצולים במשך 8 דקות.בינתיים, לחתוך כל רוחבית אנדית לרצועות בעובי 3/4 אינץ'.
מניחים את האפרסקים ואת endives בקערה גדולה. בקערה בינונית, לשלב את frache crme, חרדל, חומץ, חלב, 1 כפית הנותרים של דבש, ומלח ופלפל לפי הטעם.
טפטוף 3/4 של ההלבשה על האפרסקים ו endives; לזרוק. מחלקים את הסלט בין 4 צלחות, העליון עם שרימפס, טפטוף עם ההלבשה הנותרים.