קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 27 דק.
מנות6
ציון בריאות10
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט ארוגולה עם גורגונזולה מטוגן

סלט ארוגולה עם גורגונזולה מטוגן
סלט ארוגולה עם Gorgonzola מטוגן עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 301 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ארוגולה קרועה בגסות, ציפורן שום, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-27 דקות. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו סלט ארוגולה עם אגסים וגורגונזולה, סלט תאנה וארוגולה בגריל עם טוסטים של גורגונזולה, ו כתום, בצל אדום, סלט גורגונזולן וארוגולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את Gorgonzola במעבד מזון עד חלקה וקרם, מגרד את הצדדים של קערת העבודה מדי פעם. באמצעות 1 כפית מעוגלת של גבינה לכל אחד, טופס את הגבינה לתוך 18 (1 אינץ') כדורים. עבודה בקבוצות, מעיל את הכדורים עם הביצה ואז עם פירורי הלחם. חזור על ציפוי הכדורים בפירורי הביצה והלחם. מסדרים את הכדורים על תבנית אפייה קטנה. מכסים ומקררים עד קר, לפחות 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
GorgonzolaGorgonzola
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
לטאטא את מיץ לימון, שום, קליפת לימון בקערה בינונית כדי להתמזג. בהדרגה לטאטא בשמן 1/3 כוס. מתבלים את הרוטב, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. תניח את התחבושת בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הוסף מספיק שמן לסיר קטן כבד לבוא 2 אינץ ' את הצדדים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מחממים את השמן על חום בינוני. בשלב זה, להסיר את כדורי Gorgonzola המקוררים מהמקרר. עבודה בקבוצות, להוסיף את הכדורים הקרים לשמן חם ומטגנים רק עד חום זהוב, על 20 שניות. (זה חיוני כי כדורי Gorgonzola להיות קרים כאשר הם הולכים לתוך השמן, אחרת הם יתפרקו בשמן. אם הם מתחילים להתחמם בכל נקודה, להחזיר אותם למקרר כדי המשרד לגבות.) באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הכדורים המטוגנים מגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
לזרוק את ארוגולה בקערה גדולה עם מספיק רוטב למעיל. מתבלים את הסלט, לפי הטעם, במלח ופלפל. תלוש את הסלט על צלחות. למעלה סלטים עם כדורי Gorgonzola מטוגנים חמים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
GorgonzolaGorgonzola
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון