קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 27 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

סלט ארוגולה עם גורגונזולה מטוגנת

סלט ארוגולה עם גורגונזולה מטוגנת
סלט ארוגולה עם גורגונזולה מטוגן דורש כשעתיים ו-27 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 303 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -23 גרם שומן . מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.51 דולר למנה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זה עובד היטב בתור מזנון. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש גורגונזולה, פירורי לחם, קליפת לימון ושמן זית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 55% , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט אגסים וגורגונזולה אסייתי עם ויניגרט רימונים , סלט חורף פריך עם רוטב מייפל גורגונזולה וסלט עם תפוחים, גורגונזולה ואגוזי מלך .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מערבבים את הגורגונזולה במעבד מזון עד לקבלת קרם חלק וקרמי, מגרדים מדי פעם את דפנות קערת העבודה. בעזרת כפית מעוגלת אחת של גבינה לכל אחד, יוצרים מהגבינה כדורים בגודל 18 (1 אינץ'). עובדים בקבוצות, מצפים את הכדורים בביצה ואז בפירורי הלחם. חזור על ציפוי הכדורים בביצה ופירורי הלחם. מסדרים את הכדורים על תבנית קטנה. מכסים ומכניסים למקרר לקירור, לפחות שעתיים או לילה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
GorgonzolaGorgonzola
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
טורפים את מיץ הלימון, השום וקליפת הלימון בקערה בינונית כדי להתערבב. להקציף בהדרגה 1/3 כוס שמן. מתבלים את הרוטב, לפי הטעם, במלח ופלפל. מניחים את הרוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הוסף מספיק שמן לסיר קטן וכבד כדי להגיע 2 סנטימטרים במעלה דפנות המחבת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מחממים את השמן על אש בינונית. בשלב זה, מוציאים את כדורי הגורגונזולה בקירור מהמקרר. עובדים בקבוצות, מוסיפים את הכדורים הקרים לשמן החם ומטגנים רק עד להזהבה, כ-20 שניות. (חיוני שכדורי הגורגונזולה יהיו קרים כשהם נכנסים לשמן, אחרת הם יתפרקו בשמן. אם הם יתחילו להתחמם בשלב כלשהו, החזירו אותם למקרר להתייצב בחזרה.) בעזרת חריץ כפית, להעביר את הכדורים המטוגנים לנייר סופג לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
לזרוק את הארוגולה בקערה גדולה עם מספיק רוטב כדי לצפות. מתבלים את הסלט, לפי הטעם, במלח ופלפל. תולים את הסלט על צלחות. מעל הסלטים את כדורי הגורגונזולה המטוגנים החמים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
GorgonzolaGorgonzola
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון