קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 27 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

סלט ארוגולה עם גורגונזולה מטוגנת

סלט ארוגולה עם גורגונזולה מטוגנת
סלט ארוגולה עם גורגונזולה מטוגן דורש כשעתיים ו-27 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 303 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -23 גרם שומן . מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.51 דולר למנה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זה עובד היטב בתור מזנון. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש גורגונזולה, פירורי לחם, קליפת לימון ושמן זית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 55% , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט אגסים וגורגונזולה אסייתי עם ויניגרט רימונים , סלט חורף פריך עם רוטב מייפל גורגונזולה וסלט עם תפוחים, גורגונזולה ואגוזי מלך .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מערבבים את הגורגונזולה במעבד מזון עד לקבלת קרם חלק וקרמי, מגרדים מדי פעם את דפנות קערת העבודה. בעזרת כפית מעוגלת אחת של גבינה לכל אחד, יוצרים מהגבינה כדורים בגודל 18 (1 אינץ'). עובדים בקבוצות, מצפים את הכדורים בביצה ואז בפירורי הלחם. חזור על ציפוי הכדורים בביצה ופירורי הלחם. מסדרים את הכדורים על תבנית קטנה. מכסים ומכניסים למקרר לקירור, לפחות שעתיים או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
GorgonzolaGorgonzola
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
טורפים את מיץ הלימון, השום וקליפת הלימון בקערה בינונית כדי להתערבב. להקציף בהדרגה 1/3 כוס שמן. מתבלים את הרוטב, לפי הטעם, במלח ופלפל. מניחים את הרוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הוסף מספיק שמן לסיר קטן וכבד כדי להגיע 2 סנטימטרים במעלה דפנות המחבת.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מחממים את השמן על אש בינונית. בשלב זה, מוציאים את כדורי הגורגונזולה בקירור מהמקרר. עובדים בקבוצות, מוסיפים את הכדורים הקרים לשמן החם ומטגנים רק עד להזהבה, כ-20 שניות. (חיוני שכדורי הגורגונזולה יהיו קרים כשהם נכנסים לשמן, אחרת הם יתפרקו בשמן. אם הם יתחילו להתחמם בשלב כלשהו, החזירו אותם למקרר להתייצב בחזרה.) בעזרת חריץ כפית, להעביר את הכדורים המטוגנים לנייר סופג לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
לזרוק את הארוגולה בקערה גדולה עם מספיק רוטב כדי לצפות. מתבלים את הסלט, לפי הטעם, במלח ופלפל. תולים את הסלט על צלחות. מעל הסלטים את כדורי הגורגונזולה המטוגנים החמים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
GorgonzolaGorgonzola
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך