קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

סלט ארוחת ערב אנטיפסטי

סלט ארוחת ערב אנטיפסטי
סלט ארוחת ערב אנטיפסטי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 840 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 71 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם סלרי, לחם כפרי, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. נסו סלט Antipasti Orzo, סלט קצוץ Antipasti, ו סלט פסטה אנטיפסטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 3 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה. להגדיל את החום גבוה; להוסיף את הלחם בקבוצות וטוסט עד זהב משני הצדדים. מניחים בצד ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
לחםלחם
טוסטטוסט
מלחמלח
3
לטאטא את החומץ, הנותרים 5 כפות שמן, 1/2 כפית מלח ופלפל לטעום בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חומץחומץ
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מוסיפים את רדיקיו, סלרי, סלמי, בזיליקום, מוצרלה וזיתים; לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
רדיקיו.רדיקיו.
סלריסלרי
זיתיםזיתים
סלאמיסלאמי
באזיל!באזיל!
5
מניחים חצי רומיין 1 על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
רומייןרומיין
6
רסס עם שמן זית מתבלים במלח ופלפל. כפית את הסלט על כל טריז, מטפטף כל רוטב שנותר על גבי; לשרת עם טוסטים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
7
צילום אנטוניס אכילאוס