קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלט ארטישוק ירושלמי וארוגולה עם פרמזן

סלט ארטישוק ירושלמי וארוגולה עם פרמזן
סלט ארטישוק ירושלמי וארוגולה עם פרמזן עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המנה הצדדית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 205 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך ארוגולה, חרדל דיז'ון, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די טוב. נסו סלט ארטישוק ירושלמי וארוגולה עם פרמזן, פירה ארטישוק ירושלמי עם פירה ארטישוק ירושלמי וחמוצי ארטישוק ירושלמי, ו ארוחת צהריים בשוק: סלט ארטישוק ירושלמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים מיץ תפוזים, חומץ וחרדל בקערה קטנה כדי להתמזג. בהדרגה להקציף בשמן. ויניגרט העונה לטעום עם מלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
2
מערבבים בקערה גדולה ארטישוק ירושלמי, ארוגולה ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3
טפטוף עם ויניגרט ולזרוק למעייל. מחלקים בין 6 צלחות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1
כי ארטישוק ירושלמי מתנתק במהירות, לקלף ולפרוס אותם ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך