סלט אשכוליות ג'יקמה
סלט אשכוליות ג'יקמה הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 8 מנות. זה מנות ראשונות יש 106 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אשכולית ורודה, בצל, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט אשכוליות וג'יקמה, סלט ג'יקמה אשכוליות עם פיסטוקים, ו סלט אבוקדו, ג'יקמה ואשכוליות (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים ומשליכים את העור וכל סיבים קשים.
חותכים jicama לתוך מקלות בגודל גפרורים 2 עד 3 סנטימטרים.
יש לשטוף פרוסות בצל במים קרים ולנקז.
עם סכין, לחתוך ולהשליך קליפת אשכוליות וקרום. מעל קערה רחבה, לחתוך בין קרום האשכולית הפנימית ולהרים קטעי פרי. שים פירות בקערה. לסחוט שאריות קרום על הקערה כדי לאסוף מיץ.
מסננים מקטעי אשכוליות; לשמור 1/2 כוס מיץ ולשמור את השאר לשתות.
מערבבים את מיץ 1/2 כוס עם חומץ, בזיליקום, שום, ו 1/4 כפית מלח; לחזור אשכולית.
מוסיפים jicama, צנוניות, בצל ומערבבים.
פיל, בור, דק לחתוך אבוקדו על סלט jicama. מערבבים בעדינות ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.