סלט אשכוליות מקורמל
סלט אשכוליות מקורמלות הוא מתאבן ללא גלוטן וללא מוצרי חלב . מתכון זה מספיק ל-4 אנשים. במחיר של 1.59 דולר למנה , מתכון זה מכסה 10% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 200 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -25 דקות . 6 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם חצאי פקאנים, בצל ירוק, מלפפון וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 54% . ציון זה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו פסטו אשכוליות ובזיליקום , לחם פרג אשכוליות וטירמיסו אשכוליות אדום מנדרינה ואודם .
הוראות
במחבת קטנה עם ציפוי מונע הדבקה על אש בינונית, מבשלים ומערבבים פקאנים ו-2 כפות סוכר במשך 2-4 דקות או עד שהסוכר נמס.
מורחים על נייר כסף להתקררות.
צפו את פלחי האשכוליות בסוכר הנותר. צפו את אותה המחבת בתרסיס שמן; טגנו את האשכוליות על אש בינונית במשך 2-3 דקות מכל צד או עד להשחמה.
בקערה גדולה, שלבו את ירקות הסלט, המלפפון, הבצל, האבוקדו והבייקון.
טפטפו מעל רוטב לסלט וערבבו לציפוי.
חלקו את הסלט בין ארבע צלחות הגשה. מעל אשכוליות ואגוזי פקאן; פזרו פלפל.