סלט בייקון וביצה
בייקון וסלט ביצים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פריזי, מלח כשר ופלפל טרי סדוק, ביצים חקלאיות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. עם כפית ציון של 50% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: בייקון וביצה מקרוני וגבינה, לעטוף ארוחת בוקר קליפורניה (אבוקדו, ביצה, בייקון & יותר!), ו כריך סלט ביצים בריא.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מבשלים את חתיכות הבייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד פריך; להעביר צלחת נייר מצופה לטמיון.
מוסיפים את שאלוט למחבת ומבשלים עד מתרכך, 2 עד 3 דקות.
יוצקים 2 כפות חומץ, להפחית את החום ומבשלים בעדינות במשך 1 דקה.
במחבת גדולה, להביא כ 6 כוסות מים ו 1 כף חומץ כדי להרתיח עדין. לפצח את הביצים, 1 בכל פעם, בעדינות להחליק אותם לתוך המים. מבשלים עד לבן מוגדר אבל חלמון הוא עדיין נוזל, על 1 1/2 עד 2 דקות.
מוסיפים את חתיכות הבייקון הפריזי והפריך לחבישת המחבת החמה, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, וזורקים למעיל. מחלקים את הפריזי לבוש בייקון בין 4 צלחות; העליון עם ביצה עלומה ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.