סלט בייקון טרגון חם תפוחי אדמה
המתכון סלט תפוחי אדמה טרגון בייקון חם יכול להיעשות תוך כ-45 דקות . מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.07 $ למנה. בתוספת זו יש 279 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -15 גרם שומן למנה. אם יש לך תפוחי אדמה, בייקון, חרדל דגנים מלאים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב וללא 30 דיאטות. זה מושלם עבור הרביעי ביולי . עם ציון ספונקולרי של 53% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה עם בייקון, ביצה ורוטב טרגון , סלט בייקון חם וסלט תפוחי אדמה חם עם בייקון .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול ומלאים במים קרים עד 1 אינץ' מעל תפוחי האדמה. מתבלים את המים ב-1 כף מלח. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שסכין צוללת בעדינות דרך תפוחי האדמה, כ-15 דקות. שומרים 1/3 כוס ממי הבישול, מסננים את תפוחי האדמה ומכניסים חזרה לסיר (מחוץ לאש) כדי להתחמם.
בינתיים, מטגנים את הבייקון במחבת על אש בינונית עד שהוא פריך, תוך ערבוב מדי פעם. שומרים את הבייקון ומרוקנים את הכל מלבד 1/4 כוס שומן בייקון.
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה קלה.
מוסיפים את החומץ ובעזרת כף עץ, מגרדים כל חתיכות מתחתית המחבת.
מוסיפים פנימה את מי הבישול השמורים ומצמצמים עד שהם מסמיכים, כ-3 דקות. מהאש, טורפים פנימה את החרדל ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים פנימה את תפוחי האדמה, הבייקון והטרגון ומערבבים לאיחוד. מתקנים את התיבול במידת הצורך.