קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

סלט בייקון טרגון חם תפוחי אדמה

סלט בייקון טרגון חם תפוחי אדמה
המתכון סלט תפוחי אדמה טרגון בייקון חם יכול להיעשות תוך כ-45 דקות . מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.07 $ למנה. בתוספת זו יש 279 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -15 גרם שומן למנה. אם יש לך תפוחי אדמה, בייקון, חרדל דגנים מלאים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב וללא 30 דיאטות. זה מושלם עבור הרביעי ביולי . עם ציון ספונקולרי של 53% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה עם בייקון, ביצה ורוטב טרגון , סלט בייקון חם וסלט תפוחי אדמה חם עם בייקון .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול ומלאים במים קרים עד 1 אינץ' מעל תפוחי האדמה. מתבלים את המים ב-1 כף מלח. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שסכין צוללת בעדינות דרך תפוחי האדמה, כ-15 דקות. שומרים 1/3 כוס ממי הבישול, מסננים את תפוחי האדמה ומכניסים חזרה לסיר (מחוץ לאש) כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
בינתיים, מטגנים את הבייקון במחבת על אש בינונית עד שהוא פריך, תוך ערבוב מדי פעם. שומרים את הבייקון ומרוקנים את הכל מלבד 1/4 כוס שומן בייקון.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את החומץ ובעזרת כף עץ, מגרדים כל חתיכות מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים פנימה את מי הבישול השמורים ומצמצמים עד שהם מסמיכים, כ-3 דקות. מהאש, טורפים פנימה את החרדל ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
7
מוסיפים פנימה את תפוחי האדמה, הבייקון והטרגון ומערבבים לאיחוד. מתקנים את התיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר