סלט ביצים עם פטריות ובישול רך עם הולנדז
פטריות וסלט ביצים מבושל רך עם Hollandaise עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 265 קלוריות. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 4 . הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם מלח, שמן זית, פטריות צדפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט עדשים עם ביצים רכות, שיבולת שועל מתובלת וביצה רכה, ו ביצים רכות וארטישוקים במרק (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה. באמצעות כפית מחוררת, לטבול בעדינות ביצים לתוך המים. מבשלים 5 דקות, ואז בזהירות לטבול במים קרים.
חום 1 כף. חמאה עם שמן ב 12-in. מחבת מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים פטריות ומטוגנים עד השחמה, כ -8 דקות, ואז מתבלים במלח.
להקציף יחד קרם frache, חרדל, ומיץ לימון גרידה בקערה קטנה. בהדרגה להקציף הנותרים 2 כפות. חמאה להכנת רוטב הולנדז.
מחלקים גרגיר הנחלים בין צלחות. למעלה עם פטריות חמות, ואז טפטוף עם הולנדז. לפצח קצה של כל ביצה לקלף רבע הקליפה. באמצעות כפית, בזהירות לשחרר ביצים מהקונכיות שלהם לגרוף על סלטים.
להוסיף כמה סיבובים של פלפל על גבי.