סלט ג'לטין חמוציות-אגנוג
סלט ג'לטין חמוציות-ביצה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המתאבנים שלכם. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון זה, ללא גלוטן וללא מוצרי חלב, מכיל 130 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -1 גרם שומן למנה. תמורת 53 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-16 מנות. למתכון זה מטעם הבית יש מעריץ אחד. אם יש לכם ביצה, מים, רוטב חמוציות מפירות יער שלמים, וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -35 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 27% . הציון הזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: ביצה לפסחא עם שוקולד מריר, קינמון , עוגת ביצה מתובלת , ואיך להכין חטיפי ביצה מושלמים עם שוקולד צ'יפס .
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים ג'לטין פטל במים רותחים. מוסיפים מים קרים, לאחר מכן רוטב חמוציות, תפוז וקליפת תפוז.
יוצקים לתבנית מחורצת בקוטר 25 ס"מ או לתבנית טבעת של 350 מ"ל מצופה בתרסיס שמן; מכניסים למקרר למשך 40 דקות או עד שהתערובת יציבה.
בינתיים, סננו את האננס; שפכו את המיץ לסיר.
פזרו ג'לטין ללא טעם מעל המיץ והניחו לעמוד דקה אחת. בשלו וערבבו על אש נמוכה עד להמסה מלאה של הג'לטין.
בקערה גדולה, ערבבו את תערובת הביצים ומיץ הליים. ערבבו בהדרגה את תערובת הג'לטין. קררו עד שהתערובת רכה. קפלו פנימה את האננס. הניחו בכף מעל שכבת הפטל. הכניסו למקרר למשך הלילה. הוציאו את התבנית על צלחת הגשה.