סלט גזר עם זיתים כתומים, ירוקים ובצל ירוק
סלט גזר עם זיתים כתומים, ירוקים ובצל ירוק הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 81 קלוריות. אם יש לך שמן זית, עלי פטרוזיליה, כוסברה טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שומר-סלט תפוזים עם זיתים ירוקים, סלט שומר מגולח עם זיתים כתומים, ירוקים ופיסטוקים, ו שעועית ירוקה, גבינת עיזים וסלט זיתים ירוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים גזר בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, על 7 דקות.
לטאטא שמן, מיץ לימון, קליפת תפוז, כוסברה בקערה גדולה כדי להתמזג.
מוסיפים גזר חם וזורקים למעיל. מגניב, לזרוק מדי פעם. מתבלים במלח ופלפל.
טפטוף עם דבש, אם תרצה. מערבבים זיתים ובצל ירוק. מכסים ומקררים לפחות 3 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור בקירור.)
מערבבים סלט כדי להפיץ מחדש רוטב.
מקשטים קצוות של מגש עם פרוסות תפוז ופטרוזיליה. תלולית גזר במרכז.