סלט גרבנזו ברוקולי
סלט גרבנזו ברוקולי נטול גלוטן,, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני הר ד ' אובר. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 150 קלוריות. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו פרחי ברוקולי, חומוס, רוטב לסלט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 56%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סלט גרבנזו ברוקולי, סלט גרבנזו איטלקי, ו סלט מלפפונים גרבנזו.
הוראות
מניחים ברוקולי בסל קיטור מעל 1 אינץ'. מים רותחים בסיר. מכסים ומאדים 5-6 דקות או עד שהם רכים. שוטפים במים קרים; מסננים ומניחים בקערה.
מוסיפים את שעועית הגרבנזו והזיתים.
טפטוף עם רוטב; לזרוק למעיל. מקררים עד להגשה.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
שרדונה, סוביניון בלאן וגרואנר וולטלינר הם בחירה מצוינת לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר וולטלינר יש תווים רבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים לסלט שמנת. ה וי די רומאים שרדונה עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 36 דולר לבקבוק.
![וי די רומאים שרדונה]()
וי די רומאים שרדונה
יין יבש עשוי 100% ענבי שרדונה.