קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות61
מגזין

סלט הדר ומסקלון עם פורל במרינדה

סלט הדר ומסקלון עם פורל במרינדה
סלט הדר ומסקלן עם פורל במרינדה נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לך מיץ לימון, אשכולית, מסקלן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש באשכולית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת יוגורט אשכוליות עם זיגוג אשכוליות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון בגריל ברוטב פרי הדר עם סלט טאבולה, שרימפס ברוטב פרי הדר עם בצל צלוי וסלט תפוזים, ו טרוטה מוקפצת עם פירות הדר-זית.

הוראות

1
על משטח עבודה, באמצעות סכין חדה דק, לחתוך את פילה פורל לרוחב עם הסכין החזיק כמעט שטוח על הדג כדי להפוך פרוסות דקות מאוד; להשאיר את העור ללא פגע מאחור. מסדרים את הפרוסות בתבנית אפיית זכוכית גדולה, חופפים מעט אותם במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורלפילה פורל
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
בקערה קטנה, לשלב 1/2 כוס מיץ לימון עם הסוכר, גרגרי ערער, פלפלים שלמים ו 2 כפיות מלח.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
גרגרי ערערגרגרי ערער
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים את המרינדה על הטרוטה. מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
פורלפורל
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
4
באמצעות סכין חדה, לקלף את התפוזים, לימונים ואשכוליות, הסרת כל המענית הלבנה המרירה. עובד מעל קערה כדי לתפוס את המיץ, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
להעביר את החלקים לצלחת גדולה ולסחוט את הממברנות על הקערה כדי לשחרר את המיץ. השליכו את הממברנות.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
בקערה קטנה, לטאטא את שמן הזית עם הנותרים 1/2 כפות של מיץ לימון, חרדל ומיץ הדר שמורות. מתבלים במלח ופלפל מרוסק. לזרוק את המסקלון עם חלק מהרוטב והתל על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
MesclunMesclun
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
הסר את פורל פרוס מן המרינדה, גירוד את התיבול, ולסדר את הסלטים.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
פורלפורל
8
מקשטים עם קטעי הדר,סלרי ושומר.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
9
טפטוף עם רוטב הדר הנותרים ומגישים מיד.