סלט הדר ומסקלון עם פורל במרינדה
סלט הדר ומסקלן עם פורל במרינדה נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לך מיץ לימון, אשכולית, מסקלן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש באשכולית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת יוגורט אשכוליות עם זיגוג אשכוליות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון בגריל ברוטב פרי הדר עם סלט טאבולה, שרימפס ברוטב פרי הדר עם בצל צלוי וסלט תפוזים, ו טרוטה מוקפצת עם פירות הדר-זית.
הוראות
על משטח עבודה, באמצעות סכין חדה דק, לחתוך את פילה פורל לרוחב עם הסכין החזיק כמעט שטוח על הדג כדי להפוך פרוסות דקות מאוד; להשאיר את העור ללא פגע מאחור. מסדרים את הפרוסות בתבנית אפיית זכוכית גדולה, חופפים מעט אותם במידת הצורך.
בקערה קטנה, לשלב 1/2 כוס מיץ לימון עם הסוכר, גרגרי ערער, פלפלים שלמים ו 2 כפיות מלח.
יוצקים את המרינדה על הטרוטה. מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך 2 שעות.
באמצעות סכין חדה, לקלף את התפוזים, לימונים ואשכוליות, הסרת כל המענית הלבנה המרירה. עובד מעל קערה כדי לתפוס את המיץ, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים.
להעביר את החלקים לצלחת גדולה ולסחוט את הממברנות על הקערה כדי לשחרר את המיץ. השליכו את הממברנות.
בקערה קטנה, לטאטא את שמן הזית עם הנותרים 1/2 כפות של מיץ לימון, חרדל ומיץ הדר שמורות. מתבלים במלח ופלפל מרוסק. לזרוק את המסקלון עם חלק מהרוטב והתל על צלחות.
הסר את פורל פרוס מן המרינדה, גירוד את התיבול, ולסדר את הסלטים.
מקשטים עם קטעי הדר,סלרי ושומר.
טפטוף עם רוטב הדר הנותרים ומגישים מיד.