סלט הדר ושעועית
סלט הדר ושעועית הוא טבעוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 127 קלוריות. אם יש לך שום, ארוך, תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה על 45 דקות. נסו סלט שעועית הדר ושחור, שעועית הדרים וסלט אורז, ו קינואה פירות הדר מנגו אבוקדו שעועית שחורה סלט (מתכונים דומים).
הוראות
מיון שעועית עבור פסולת, ולאחר מכן לשטוף. מביאים שעועית ו 2 ליטרים מים לרתיחה מעל חום גבוה במחבת 5-6 ליטר. כיסוי, להרתיח במשך 2 דקות, ולהסיר מהחום. שעועית מוכנים לבשל לאחר השרייה במשך 2 שעות, אבל הם לעיכול יותר לאחר 4 שעות.
מסננים ושוטפים את השעועית.
במחבת 6-8 ליטר, להביא 2 ליטרים מים, שעועית, 1 1/2 כוסות בצל קצוץ, ושום לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית חום ומבשלים, מכוסה, במשך 40 דקות.
מוסיפים 1 כפית מלח ומבשלים עד שעועית הם רק רך לנשוך, 30 עד 40 דקות יותר.
מסננים שעועית ולתת מגניב בקערה. מערבבים בעדינות בשארית 1/2 כוס בצל קצוץ, פטרוזיליה, שמן, מיץ לימון ופלפל.
מקשטים עם פרוסות בצל, וקליפות תפוז, לימון וליים. כפית על פרוסות תפוז.