סלט הודו מרוקאי
סלט הודו מרוקאי הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 316 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש שד טורקיה, רקטה, חצילים, ועלי נענע. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. וזה נהדר. מתכונים דומים: טנדרלוין הודו מרוקאי, קציצות הודו מרוקאיות, ו הודו מרוקאי עם קוסקוס חמוציות.
הוראות
לקרוע את הפיטה לחתיכות ומטגנים בשמן הזית עד פריך. עצה לתוך קערה, ואז מטגנים את החציל במשך 10 דקות עד רך.
מוסיפים לפיטה עם הריסה, עגבניות, טורקיה ורוקט. לזרוק היטב. לפזר על זרעי רימון ועלי נענע.
יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן
סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.