קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

סלט הליבוט עם ארוגולה, סלק קלוי, וקרם פרשה חזרת

סלט הליבוט עם ארוגולה, סלק קלוי, וקרם פרשה חזרת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל הליבוט מוקפץ עם ארוגולה, סלק קלוי, ו חזרת Crame Fraîche. מנה זו מכילה כ 77 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 449 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, סלק קלוי, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלק מצופה במלח עם קרם פרשה חזרת, ירקות שורש קלויים עם Pepitas חריף ו חזרת קרם פרש, ו צדפות צרובות עם סלק קלוי, ירקות מוקפצים, גרמולטה הדרים ושמנת חזרת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתבלים את הדגים עם גרידת לימון, קורנית ופטרוזיליה. מכסים, ומקררים לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2
הסר את הדג מהמקרר 15 דקות לפני הבישול, כדי להביא אותו לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
מחממים מחבת sauté גדולה מעל חום גבוה במשך 2 דקות. (בהתאם לגודל של המחבת שלך, ייתכן שיהיה עליך לבשל את הדגים בקבוצות או בשתי מחבתות.) מתבלים את הדגים משני הצדדים במלח ופלפל. לסובב את שמן זית כתית רגיל לתוך המחבת ולחכות 1 דקה. בזהירות להניח את הדגים במחבת, ומבשלים 3 עד 4 דקות, עד שהוא משחימים קלות. להפוך את הדגים, להנמיך את החום בינוני נמוך, ומבשלים עוד כמה דקות, עד שהוא כמעט מבושל דרך. תיזהר לא לבשל את הדג יתר על המידה. כאשר זה נעשה, הדג יתחיל להתקלף להפריד קצת, והמרכז עדיין יהיה מעט שקוף. זכור, הליבוט ימשיך לבשל קצת ברגע שאתה לוקח את זה מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
הליבוטהליבוט
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
לפזר חצי ארוגולה על מגש גדול. מסדרים את הסלק על גבי, טפטוף עם חצי קרם חזרת. הכנס את שאר ארוגולה בין הסלק, כך שתוכל לראות את הסלק מציץ דרך. נסטלו את הדגים בסלט, וכפו קצת שמנת חזרת על כל חתיכה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
לטפטף את כל המנה עם שמן זית סופר טוב וסחיטה גדולה של לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
6
היא והשותפה העסקית שלה, קרוליין סטיין, מנהלים גם את המסעדה A. O. c. בלוס אנג ' לס, שם גרת עם בעלה, דייוויד לנץ.טרי גלבר היא סופרת מזון ומפיקת רדיו ציבורית המתגוררת בלוס אנג ' לס.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות אספרטו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
אספרטו פינו גריג ' יו.
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.