סלט הקייל של ז'אן-ז' ורז'וונגריכטן עם פרמזן ולימון
ז'אן ז' ורז'Vongerichten של סלט כרוב עם פרמזן ולימון הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 915 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 84 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא אנשובי פילה, חרדל דיז'ון, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו Jean-Georges Vongerichten ' S Crisp Savory Rasty Chicken, מולים בקארי לה ז'אן ז'ורז', ו מולים מאודים של ז'אן ז' ורז'עם לימון, בזיליקום תאילנדי, צ' י (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים מיץ לימון גרידה, חומץ, שום, אנשובי, חרדל, חלמון ביצה, פתיתי צ ' ילי, וגבינה בקערה של מעבד מזון. תהליך עד הומוגנית, על 10 שניות. עם ריצת מעבד, לאט לטפטף שמן ניטראלי דרך צינור הזנה, לעצור את המעבד לגרד את הצדדים לפי הצורך עד תחליב חלק נוצר, על 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עבור מוסיף שומן
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
אמולסיות
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'