סלט זית אבוקדו
. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. גשו לסופר וקנו צלפים, חומץ בלסמי, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. , שהוא מוצק. נסו סלט אבוקדו, Mozzarellan וזיתים, סלט אבוקדו & רומיין עם רוטב זית שחור, ו אספרגוס ואבוקדו עם שעועית רחבה, סלט זית ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים את הצלפים, שום, מיץ ליים, שמן זית, חומץ בלסמי, גבינת פרמזן, מלח ופלפל. לזרוק בעדינות את הזיתים ואבוקדו עד מצופה. מכסים, ומקררים 30 עד 45 דקות לפני ההגשה.