סלט חורף עם סלק קלוי ורוטב להפחתת הדרים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט חורף עם סלק קלוי רוטב הפחתת הדר. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 116 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לך מלח כשר, מיץ תפוזים, גבינת עיזים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלט הדר ואבוקדו חורף עם בורטן והפחתה בלסמית, סלק קלוי עם רוטב בלסמי והדר לבן, ו סלק והדר ארוגולה סלט & רוטב (מתכונים דומים).
הוראות
השאר שורש וגבעול 1 אינץ ' על סלק; לשפשף עם מברשת.
מניחים סלק על מחבת מרופדת מרופדת ג ' לי מצופה בתרסיס בישול. סלק קל עם תרסיס בישול.
אופים ב 400 במשך 1 שעה ו 10 דקות או עד מכרז. סלק מגניב מעט. לקצץ את שורשי סלק וגבעולים; לשפשף עורות.
חותכים סלק לתוך 1/2 אינץ ' עבה טריזים.
להביא מיץ וסוכר לרתיחה בסיר קטן; לבשל 10 דקות או עד מופחת 2 כפות.
יוצקים לתוך קערה בינונית; מגניב מעט.
מוסיפים שאלוט, חומץ, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל, ערבוב עם מקציף. בהדרגה להוסיף שמן, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מערבבים חסה, גרגיר נחלים וקנדיקיו.
מפזרים תערובת חסה עם הנותרים 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל; לזרוק בעדינות לשלב. סדר על תערובת 1 כוס חסה על כל אחד 8 צלחות סלט. מחלקים סלק באופן שווה בין סלטים.
טפטוף על 1 כף רוטב על כל סלט; מפזרים כל סלט עם 1 כף גבינה.
יין הערה: יין לבן הוא בדרך כלל הימור טוב עם סלט, אבל הטעמים הארציים וחזקים בסלט החורף עם סלק קלוי רוטב הפחתת הדרים מאפשרים קורס לבבי זה להתמודד עם יין אדום בהיר יותר, כגון אירוניה מונטריי פינו נואר 2006 ($16). פירות יער של היין הולך טוב עם גבינת עיזים, וטעמי פטריות הארציים שלה משופרים על ידי סלק קלוי, בעוד חומציות טארט על הגימור תואם את ההדר. -- ג ' פרי לינדנמות