סלט חצילים מרוקאי
סלט חצילים מרוקאי הוא טבעוני מנה צדדית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 252 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לכם זרעי כמון כפית, חציל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט חצילים מרוקאי - 2 נקודות, חציל מטוגן מרוקאי, ו חציל מרוקאי עם קוסקוס (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט כמון במחבת יבשה כבדה 10 אינץ ' (רצוי ברזל יצוק) על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד חום ריחני כהה (להיזהר לא לשרוף). מגניב, ואז לטחון לאבקה במטחנה.
מחבת צלוי חצילים שלמים במחבת מעל חום בינוני, פונה לעתים קרובות עם מלקחיים, עד מושחר ומכרז, 20 עד 30 דקות.
העברה ללוח חיתוך לנתק ולהשליך גזע. לגרד בשר מן העור קוצצים גס. לזרוק עם בצל, חומץ, סוכר, 1 שמן כף, 1 פטרוזיליה כף, 1/2 כפית כמון קלוי, ו 1/2 כפית מלח.
מגישים בקערה רדודה טפטפת עם שמן כף הנותרים זרועים פטרוזיליה כף הנותרים וכמון קלוי.