סלט טאקו חסילונים בסגנון דרום-מערב
המתכון Southwestern בסגנון סלט טאקו שרימפס יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. אם יש לכם שמנת, שמן זית, אוזניים shucked תירסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו שרימפס וגריסים בסגנון דרום-מערב, סלט טאקו BLT הדרום מערבי, ו סלט טאקו עוף דרום-מערבי (מתכונים דומים).
הוראות
הכן גריל לחום בינוני גבוה.
מערבבים מיץ ליים, שמן זית, כמון, שום, סירופ, ורוטב חם בקערה קטנה, ערבוב עם מקציף.
מניחים את השרימפס בקערה רדודה.
טפטוף 1 כף של תערובת מיץ לימון על שרימפס, זורק בעדינות למעיל. שמור את תערובת מיץ לימון הנותרים; להפריש. אשכול שרימפס על שיפודי מתכת. קל תירס מעייל עם ספריי בישול.
מניחים קבב שרימפס ותירס על מתלה גריל מצופה בתרסיס בישול. גריל 8 דקות, הפיכת קבב פעם אחת ולהפוך תירס לעתים קרובות עד השחמה.
הסר שרימפס משפדים, ומניח בקערה גדולה.
חותכים גרעינים מאוזני תירס.
מוסיפים תירס, חסה קצוצה, בצל ירוק, כוסברה, שעועית שחורה ועגבניות שזיפים לשרימפס.
טפטוף שמורות תערובת מיץ ליים על תערובת שרימפס, ולזרוק בעדינות לשלב.
מחלקים שבבי טורטייה באופן שווה בין 6 קערות רדודות; העליון כל מנה עם תערובת שרימפס 1 כוס.
מערבבים שמנת חמוצה ואבוקדו חתוך בקערה קטנה; מחית עם מזלג עד מעורבב היטב. למעלה כל מנה עם כ 1 כף תערובת שמנת חמוצה.
מגישים עם טריז ליים, אם תרצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.