קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות19
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט טונה וולדורף

סלט טונה וולדורף
סלט הטונה של וולדורף יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם יש לך סלרי, אגוזי מלך, צימוקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בתפוח האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי תפוחים אגס אגס כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן מתכונים דומים: סלט וולדורף טונה בריאה, המילוי המפורסם של דארה סלט טונה וולדורף, ו סלט וולדורף לחם מהיר-לחם זה כולל תפוחים, סלרי, ואגוזי מלך. אם תיהנו מסלט וולדורף תוכלו ליהנות גם מלחם זה.

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב את הטונה, תפוח, סלרי, צימוקים, תאריכים ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
אגוזי מלךאגוזי מלך
סלריסלרי
תפוחתפוח
תאריכיםתאריכים
טונהטונה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מערבבים יוגורט ומיונז; מוסיפים לתערובת טונה וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
יוגורטיוגורט
טונהטונה
3
מגישים על צלחות מרופדות חסה; מפזרים את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חסהחסה
גבינהגבינה

ציוד

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות מרלו אוסף יהלומים פרנסיס פורד קופולה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
באופן מסורתי השתמשו במרלו כדי למזג רכות ועושר עם תערובות קברנה, אך כיום הוא הפך לאחד מהיינות האדומים הפופולריים ביותר מקליפורניה. סדרת היהלומים של פרנסיס קופולה משנת 1999, Blue Label Merlot היא נדיבה ועשירה. זה נעשה עם כמויות קטנות של סירה ו קברנה סוביניון להוסיף אישיות והרמת ארומטיקה. היין התיישן בחביות עץ אלון צרפתי חדשות בנות שלוש שנים במשך שמונה חודשים. ניחוחות של פירות יער ופאי אוכמניות מן הפרי בולטים באף המשתלבים עם איכות מסוגננת קלוי מן האלון. על החיך, פטל הניתן לזיהוי וטעמי פירות צפופים, ריבה לשלב עם המבנה אלגנטי יינות לתמוך בגימור מסוגנן וארוך. המרלו מסדרת היהלומים מ-1999 מזמין ביותר בעושר רב ובמשיכה; הוא ראוי לשתייה כעת או שניתן להשכיב אותו למשך שנתיים עד חמש שנים.