סלט טונה וחומוס
סלט טונה וחומוס דורש בערך 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 1.21$ למנה, תקבלו תוספת שמגישה 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 15 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 189 קלוריות. אם יש לכם מלח ופלפל גרוס, פטרוזיליה, גבינת פטה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אהוב על 16 אוכלי אוכל וטבחים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן ופסקטרית. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי אדיר של 93%. סלט חומוס טונה, סלט חומוס טונה וסלט חומוס וטונה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מערבבים בקערה את הטונה, החומוס, הזיתים, הפטרוזיליה, הבצל האדום, מיץ הלימון וגבינת הפטה. מתבלים במלח ופלפל.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, יין ורדים
פינו נואר, מרלו ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות שדגים משודכים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים 'בשריים' כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוזה גם ישתלב יפה, במיוחד אם הטונה שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר ליין לבן. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Bubbly Extra Dry. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
![בועה יחפה במיוחד יבש]()
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.