תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט יווני עם מצנן רימון. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 347 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. אם יש לך מים מוגזים, באגט לחם, עגבניות שזיפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: מצנן רימונים אגס, רימון-צידנית כתומה, ו אפונה לירות, סלט רימון שברה עם ויניגרט יוגורט יווני.
הוראות
1
מערבבים את 7 המרכיבים הראשונים (באמצעות מלח) בקערה קטנה; מוסיפים שמן זית, מטאטא עד בשילוב. שים את התחבושת בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
יוונית עובד ממש טוב עם Agiorgitiko, Assyrtiko, ו Moschofilero. אם אתה מרגיש כמו ללכת יווני עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ו moschofilero שניהם יינות לבנים מקסימים כדי להתאים עם עוף, פירות ים, וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מלא מתאים בשר צלוי כבש. אתה יכול לנסות Skouras סנט ג ' ורג ' Agiorgitiko. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.