סלט יווני שעורה הוא צמחוני תוספת. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 228 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לכם שמן זית, גבינת פטה, עגבניות שרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה מוצק. נסו סלט עוף ושעורה יווני, תרנגולות קורניש קלות וקישואים עם מרינדה יוונית, צזיקי וסלט יווני, ו אבוקדו יווני וסלט עוף בגריל עם רוטב יווני (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את השעורה, 3 כוסות מים ומלח קורט בסיר בגודל בינוני. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהשעורה רכה, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעורה
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסננים במסננת ומניחים להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
שלב בקערה את העגבניות, הפטה, הזיתים, הנענע, הפלפל והצלצלי שאלוט.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
שאלוט, מגורר או טחון
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את השעורה מקורר.
מרכיבים שתצטרך
שעורה
5
מקציפים יחד את חומץ היין האדום ושמן הזית בקערה קטנה ונפרדת. מתבלים במלח ופלפל. הלבישו את הסלט וזרקו. מכסים בניילון ומכניסים למקרר עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)