סלט יצוק שרבט ליים
זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מרהיב מרהיב ציון של 21%. נסו סלט ליים יצוק, שרבט ליים, ו שרבט ליים עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים ג ' לטין במים רותחים. מערבבים פנימה שרבט עד לקבלת תערובת אחידה. מצננים עד לסירופי.
כפית קצפת לתוך קערה גדולה. מקציפים בהדרגה את תערובת הג ' לטין במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים לתבנית של 12 כוסות המצופה בתרסיס בישול. מכניסים למקרר למשך 6-8 שעות או עד להתייצבות.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. כרם ביולייה קרנרוס שרדונה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
![ביוליו ויניארד קרנרוס שרדונה]()
ביוליו ויניארד קרנרוס שרדונה
בסדר צהוב - ירוק זהב צבע. הפרי המפואר והקדמי מתבטא מאוד בניחוחות עשירים, דבש אגסים ותמצית וניל, עם גוונים של עשבי תיבול טריים ומרציפן. טעמים מלאים מאוד ושופעים חושפים משולבים, בדרך כלל קרנרוס, תפוח בשל ופירות אפרסקים בשילוב עם אלמנטים וניל-קינמון חריפים של אלון. הסיום הוא קרמי, עגול, וטעים, לא "צ ' רי" ולא שרף, האלון מאוזן היטב את הפרי החזק. זהו יין בעל מרקם מפואר, תמצית גבוהה; נייר כסף נהדר למנות דגים עשירות, עוף מלוח או צלי עגל.