קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות15
ציון בריאות6
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט ירקות במרינדה איטלקית

סלט ירקות במרינדה איטלקית
סלט ירקות במרינדה איטלקית נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 70 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 15 מנות. אם יש לך עגבניות מיובשות, פרחים כרובית, עגבניות שרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו סלט איטלקי במרינדה, סלט פסטה איטלקי במרינדה, ו סלט ירקות במרינדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים שעועית וכרובית במים רותחים בסיר גדול 3 עד 5 דקות. או עד פריך במכרז; לנקז. לשטוף מתחת למים קרים; לנקז שוב.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מניחים תערובת שעועית בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
להוסיף מרכיבים שנותרו; לערבב קלות.
4
מקררים 3 שעות או עד שמצוננים.