סלט ירקות ותפוחי אדמה קיץ עם רוטב אנשובי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל ירקות קיץ וסלט תפוחי אדמה עם רוטב אנשובי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 660 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך חלב, אנשובי ארוז בשמן, עגבניות שרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו רוטב לסלט אנשובי, סלט רומיין עם רוטב אנשובי, ו רוטב סלט אנשובי שום (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר של מים מלוחים רותחים, לבשל את השעועית הצהובה עד רך, 3 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את השעועית לתבנית אפייה ולתת מגניב.
מוסיפים את השעועית הירוקה למים הרותחים ומבשלים עד רק במכרז, 2 דקות. באמצעות כף מחוררת, מוסיפים את השעועית הירוקה לתבנית האפייה.
בואו להתקרר, ואז לטפוח יבש.
מוסיפים את השום, עלי דפנה, קורנית, רוזמרין ופלפלים למים הרותחים.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים על חום גבוה בינוני עד למכרז, על 20 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה, שומרים את שיני השום. זרוק את התבלינים.
בינתיים, בקערה קטנה, להשרות את אנשובי בחלב במשך 10 דקות.
מסננים את האנשובי, ואז קוצצים אותם בגסות ומעבירים לבלנדר.
מוסיף את שמן הזית ואת השום שמורות מחית. עם המכונה על, לאט להוסיף את החומץ. לגרד את הרוטב לקערה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים את הפטרוזיליה ומרג ' ורם.
חותכים את תפוחי אדמה מבושלים 1/4 אינץ ' עבה ולשים אותם בקערה גדולה.
מוסיפים חצי מהרוטב האנשובי וזורקים בעדינות.
מוסיפים את השעועית הצהובה והירוקה, את עגבניות הדובדבן ואת הרוטב הנותר, זורקים בעדינות ומגישים.